A L'ESTAT D'HARYANA

Una dona índia de 72 anys dóna a llum el seu primer fill gràcies a la fecundació in vitro

Daljinder Kaur i el seu marit, set anys més gran que ella, van culminar al tercer intent el "somni" de la seva vida -- "Tot passa quan Déu vol", diu la feliç mare

mbenach33823049 in this undated handout photograph released by the160510220922

mbenach33823049 in this undated handout photograph released by the160510220922

1
Es llegeix en minuts

Una dona índia de 72 anys i el seu marit, de 79, s'han convertit en pares per primer cop després de fer un tractament de fecundació in vitro amb què, segons ha explicat la mateixa mare, la parella ha pogut culminar un "somni".

Daljinder Kaur i el seu marit, Mohinder Singh Gill, fa 46 anys que estan casats i tres que van decidir recórrer a les tècniques de reproducció assistida. Es van posar en contacte amb una clínica de la ciutat d'Hisar (estat d'Haryana) que el 2008 ja havia aconseguit un altre èxit semblant amb una dona de més de 70 anys.

Notícies relacionades

El propietari d'aquest centre, Anurag Bishnoi, ha explicat a l'agència de notícies India PTI que els dos primers intents de fecundació van fracassar i no va ser fins al tercer quan l'embaràs va prosperar. Després de donar a llum a l'abril, "el nen i la mare estan sans".

Daljinder ha tret importància al que pugui dir la gent per la seva avançada edat i ha assegurat que, per a ella, haver sigut "beneïda amb la maternitat" és "el més important". "Cada persona té un somni, però tot passa quan Déu vol", ha afirmat.

Temes:

Índia