La família del nen afganès fan de Messi abandona l'Afganistan per les amenaces

El pare assegura que tem el segrest del nen, famós per la samarreta de l'astre feta amb una bossa de plàstic

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BAECELONA

La simpatia que els va brindar Messi els ha posat a l'ull de l'huracà. La família del nen afganès de cinc anys que va rebre la samarreta firmada del futbolista Lionel Messi samarreta firmada futbolista LionelMessi s'ha vist obligada a abandonar l'Afganistan al veure's sotmesa a constants amenaces.

Mohammad Arif Ahmadi, pare del nen que es va donar a conèixer internacionalment fotografiat amb una samarreta de la selecció argentina feta amb una bossa de plàstic, assegura que s'ha vist forçat a marxa al Pakistan, a la ciutat de Quetta. Primer, la família va intentar establir-se a la capital pakistanesa, Islamabad, però donat l'alt cost de la vida van haver d'optar per la ciutat de Quetta.

"La vida s'ha tornat miserable per a nosaltres", explica Ahmadi que assegura que no tenien cap intenció d'abandonar 'Afganistan però que ja no poden suportar més la pressió de les amenaces.

Notícies relacionades

Ahmadi ha explicat que tem que el seu fill, Murtaza Ahmadi, pugui ser segrestat perquè s'ha convertit en un verdader fenomen mediàtic. 

Les promeses de la federació afganesa de futbol de posar en contacte el nen i el jugador perquè es coneguin personalment fins i tot no s'han materialitzat.