Polèmica portada de 'Charlie Hebdo' sobre els atemptats de Brussel·les

La caricatura del cantant belga Stromae envoltat d'òrgans arrencats de les víctimes divideix els internautes

lpedragosa33345461 internacional   portada de charlie hebdo160329201048

lpedragosa33345461 internacional portada de charlie hebdo160329201048

1
Es llegeix en minuts
EVA CANTÓN / PARÍS

Una vegada més, la visió de ‘Chalie Hebdo’ sobre la realitat no ha deixat ningú indiferent. El seu últim número estarà aquest dimecres als quioscos amb una portada sorprenent sobre els atemptats del 22 de març a Brussel·les firmada per Riss, director de la revista que va patir un sagnant atac gihadista el gener del 2015.

Sobre el fons de la bandera nacional, apareix la caricatura del cantant belga Stromae envoltat de membres arrencats dels cossos de les víctimes preguntant-se on és el seu pare, una referència sonora al títol d'un dels seus temes de més èxit: 'Papaoutai'.

Com era previsible, la portada ha generat una allau de comentaris a les xarxes socials, on l'opinió dels internautes està, com sempre, dividida entre els que se senten ofesos i els que defensen la irreverència llegendària de la publicació satírica francesa.

Notícies relacionades

Després de l'atemptat que va delmar la redacció de la revista fa més d'un any, l'anomenat ‘número dels supervivents’ va portar a la primera pàgina la caricatura d'un Mahoma amb llàgrimes als ulls i el missatge ‘Tot està perdonat’.

Els atacs contra les terrasses dels cafès parisencs i la sala de concerts Bataclan també van protagonitzar el número del 17 de novembre: “Ells tenen les armes. Que es fotin. Nosaltres tenim el xampany”.