Puja a 35 el nombre de víctimes en els atemptats de Brussel·les

Quatre víctimes dels atacs suïcides han mort a l'hospital, segons el Govern belga

Puja a 35 el nombre de víctimes en els atemptats de Brussel·les

FRANÇOIS LENOIR

1
Es llegeix en minuts
EFE / BRUSSEL·LES

El nombre de víctimes mortals del doble atemptat del 22 de març a l'aeroport internacional de Brussel·les i en una estació de metro ha pujat a 35, després que quatre persones morissin en hospitals, ha informat aquest dilluns el Govern belga.

"Quatre pacients han mort a l'hospital. Els equips mèdics han fet tot el possible. Ànim a totes les famílies", ha assenyalat el gabinet de la ministra belga d'Afers Socials i Salut Pública, Maggie De Block, en un missatge a la xarxa social Twitter.

En el balanç difós ahir a la nit pel Centre de Crisi de Bèlgica, les autoritats i forenses belgues havien identificat formalment 28 de les víctimes mortals, mentre que tres esperaven la verificació oficial després d'una anàlisi d'ADNAquest balanç no inclou els terroristes suïcides de l'atemptat, que de moment són oficialment tres.

Dels 28, un total de 15 van morir en les dues explosions a l'aeroport internacional de Zaventem. Sis tenen nacionalitat belga i nou són estrangeres dels EUA, Holanda, Suècia, Alemanya, França i la Xina.

Notícies relacionades

En l'atac al metro de Maelbeek, a pocs metres de les institucions comunitàries, s'han identificat fins ara formalment 13 víctimes, de les quals 10 són belgues i tres estrangeres d'Itàlia, Suècia i el Regne Unit.

El centre de crisi ha aclarit que les nacionalitats dels estrangers morts poden diferir de les dades que facilita el Ministeri d'Afers Estrangers, ja que algunes víctimes poden tenir doble o fins i tot triple nacionalitat, com l'espanyola Jennifer Scintu Waetzmann (alemanya i italiana a més).