Almenys 16 morts en un atac amb còctels molotov contra un restaurant al Caire

Les autoritats descarten el mòbil terrorista i apunten a una disputa privada

1
Es llegeix en minuts

Almenys 16 persones van morir en un atac amb còctels molotov contra un restaurant i discoteca al barri d'Aguza, a l'oest del Caire, que va resultar incendiat, va informar l'alcalde del districte.

El responsable d'Aguza, Ahmmed Abdelrahim, va assegurar que "és un succés criminal", probablement a causa d'una disputa, i no un acte terrorista. Mitjans locals assenyalen que al darrere de l'atac hi ha un antic empleat del local.

En declaracions a la televisió estatal egípcia, Abdelrahim va explicar que entre els morts hi ha empleats de l'establiment i que l'atac va ser comès a les 07.00, hora local (05.00 GMT).

ATACANTS EN MOTOCICLETA

Les primeres informacions apunten que tres persones a bord d'una motocicleta van llançar els còctels molotov contra l'edifici i van fugir del lloc.

Notícies relacionades

Les forces de seguretat inspeccionen la zona per detenir els atacants, mentre que els agents de la protecció civil van apagar el foc.

La situació de seguretat s'ha deteriorat a Egipte des de la revolució del 2011, amb un augment de la criminalitat i dels atemptats terroristes.

Temes:

Egipte El Caire