F. MARTÍNEZ I J. MORENO 3 FAMILIARS DE MÚRCIA

Nous projectes professionals que es van quedar als Alps

1
Es llegeix en minuts

Pujaven a l'avió a Barcelona amb la idea de tornar a bord d'un camió. Aquests eren els plans que tenien pensats Fernando Martínez Rubio, veí de la localitat murciana d'Águilas, i el seu oncle polític, Javier Moreno Navarro, resident a Llorca, per recollir el vehicle que havien adquirit al país centreeuropeu i tornar amb el nou mitjà de transport professional de Moreno.

Notícies relacionades

Martínez tenia 35 anys, estava casat i tenia dos fills. Era molt conegut a la seva localitat per les pastisseries que regenten els seus familiars. Moreno tenia 43 anys, estava casat i era pare de dos fills. Era camioner de professió i treballava a l'empresa familiar de transport juntament amb els seus germans, a la localitat de Puerto Lumbreras.

La consternació s'ha apoderat de Llorca i Águilas, on els veïns es van concentrar ahir davant l'ajuntament per guardar un minut de silenci. Un acte que es va repetir en tots els ajuntaments de la regió, així com a la porta del Palacio de San Esteban, on el president de la comunitat autònoma, Alberto Garre, va retre homenatge a totes les víctimes del sinistre.