TIROTEIG A LA CAPITAL TUNISIANA

Almenys vuit turistes morts en l'assalt al Parlament de Tunísia

Els terroristes s'han refugiat en un museu contigu i han pres diversos ostatges

Imatges de l’atemptat al Museu del Bardo de Tunis. / YOUTUBE / AP

1
Es llegeix en minuts

Almenys vuit turistes han mort aquest dimecres en l'assalt al Parlament de Tunísia, protagonitzat per tres homes armats, que mantenen diversos ostatges al veí museu del Bardo, segons ha confirmat el Ministeri d'Interior tunisià.

Al museu del Bardo els assaltants han pres diversos ostatges entre turistes i funcionaris, segons la ràdio local Shems FM.

Les informacions sobre l'atac, encara confuses, assenyalen que tres suposats terroristes armats i vestits amb uniforme militar han intentat aquest dimecres assaltar el Parlament tunisià, i després d'un tiroteig s'han refugiat al veí museu del Bardo, han informat fonts governamentals.

Notícies relacionades

Segons les mateixes fonts, la guàrdia de Seguretat del Parlament s'ha adonat que els tres uniformats no portaven armes reglamentàries i, al demanar-los que s'aturessin, s'ha desencadenat un tiroteig durant el qual els presumptes assaltants han aconseguit fugir cap al citat museu, un dels més importants de Tunísia. 

Les forces de seguretat s'han desplegat per la zona i envolten l'edifici, on segons sembla s'han refugiat dos dels assaltants.