ATAC TERRORISTA A DINAMARCA

Diversos detinguts en una batuda en un cibercafè de Copenhaguen

El tabloide 'Ekstra} {Bladet' parla de 4 arrestats en un local del barri multicultural de Norrebro, a prop de l'estació on han abatut el terrorista

Una dona diposita flors a Oesterbro, un dels dos escenaris on va actuar el terrorista.

Una dona diposita flors a Oesterbro, un dels dos escenaris on va actuar el terrorista. / LISELOTTE SABROE (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La Policia danesa ha detingut aquest diumenge  diverses persones en una batuda en un cibercafè a Copenhaguen  vinculades amb la investigació dels tirotejos que han causar tres morts i cinc ferits  en les últimes hores, segons els mitjans.

La televisió pública danesa DR cita una font policial que confirma  l'operació, encara que les autoritats no han volgut donar detalls sobre els  motius o el nombre de detinguts.

Notícies relacionades

El tabloide 'Ekstra Bladet' parla de quatre persones  detingudes en una operació en què han intervingut entre 15 i 20 agents  i que s'ha desenvolupaten un cibercafè al barri multicultural de  Nørrebro. Prop de la seva estació de tren principal ha sigut abatut  aquesta matinada el sospitós dels tirotejos.          

Encara que es dóna per fet que el presumpte atacant va actuar sol, la policia manté obertes diverses operacions en diferents parts de la ciutat per recollir proves i realitzar registres, amb la finalitat de determinar els moviments del sospitós en les vuit hores que van passar entre els dos tirotejos.