La revista oficial de l'Estat Islàmic dedica el seu últim número a 'Charlie Hebdo'

'Dabiq' publica una entrevista amb Hayat Boumedienne, l'esposa del terrorista Coulibaly, que va prendre ostatges en una botiga jueva de París

Portada de la revista ’Dabiq’, òrgan de propaganda de l’Estat Islàmic.

Portada de la revista ’Dabiq’, òrgan de propaganda de l’Estat Islàmic.

1
Es llegeix en minuts

'Dabiq', la revista de l'Estat Islàmic que funciona com a òrgan de propaganda oficial, dedica el seu últim número a l'atac terrorista contra la redacció de la revista 'Charlie Hebdo'. La publicació, que ja ha tret set números, obre la seva portada amb el titular "De la hipocresia a l'apostasia" sobre una fotografia de dos musulmans francesos portant cartells de "Je suis Charlie".

La revista, que sempre s'ha publicat en anglès, inclou una entrevista amb Hayat Boumedienne, la dona d'Amedy Coulibaly, el gihadista que va perpetrar una sagnant presa d'ostatges en una botiga jueva de París. La dona, que havia sigut buscada activament per la policia francesa per la seva implicació en els atemptats, va aconseguir fugir a Síria abans dels atemptats en un viatge en avió des de Madrid, on el mateix Coulibay la va portar en cotxe.

Notícies relacionades

En l'entrevista, la dona assegura que en el viatge de França fins a Síria "no va trobar cap dificultat" i que ara que està en un territori controlat per l'Estat Islàmic "es troba molt còmoda".

La revista 'Dabiq' agafa el nom de la localitat on segons un mite usat en la propaganda de l'Estat Islàmic tindrà lloc el 'malahim' o Armagedon gihadista, ja que serà l'escenari de la batalla final contra les tropes infidels.