COINCIDINT AMB EL FESTIVAL D'ANGULEMA

'Libération' homenatja 'Charlie Hebdo' amb una edició en còmic

El diari francès d'aquest dijous està totalment il·lustrat amb vinyetes

La revista satírica i la llibertat d'expressió centren la principal cita europea de l'art del tebeo

La portada de ’Libération’ d’aquest dijous, un homenatge a ’Charlie Hebdo’.

La portada de ’Libération’ d’aquest dijous, un homenatge a ’Charlie Hebdo’.

1
Es llegeix en minuts

El diari francès 'Libération', que des del 9 de gener acull els periodistes de la revista 'Charlie Hebdo', ha dedicat aquest dijous un homenatge al setmanari satíric amb una edició completament il·lustrada amb vinyetes, començant per la portada, on apareixen personatges del món del còmic, des de Popeye fins a Tintín o els Barrufets, que armats amb llapis es manifesten pels carrers de París per condemnar els atemptats terroristes del 7 de gener. "Charlie, ¿on és el relleu?", és el títol de la portada.

Notícies relacionades

Aquesta edició especial coincideix amb la inauguració, entre grans mesures de seguretat, del Festival Internacional del Còmic d'Angulema, considerat el més important d'Europa dedicat al món del tebeo. Unes 200.000 persones assisteixen cada any a aquesta cita. En aquesta ocasió, el festival ret homenatge a 'Charlie Hebdo' i a la llibertat d'expressió.

Així, els carrers d'aquesta petita localitat del centre-oest de França estaran, des de dijous fins diumenge, decorats amb les portades més conegudes de la revista. A més, una exposició retrospectiva en què es mostraran 300 peces analitzarà l'autodenominat "diari irresponsable", que a partir d'aquest any donarà nom a un premi anual 'Charlie Hebdo' que el festival consagrarà a la llibertat de premsa.