El Consolat d'Espanya a Boston confirma que no hi ha espanyols entre les víctimes de l'atemptat

Un total de 91 espanyols participaven en la marató de la capital de Massachusetts

1
Es llegeix en minuts

El cònsol d'Espanya a Boston, Pablo Sánchez Terán, ha confirmat que cap ciutadà espanyol ha resultat ferit en l'atemptat que s'ha produït a la marató de la capital de Massachusetts, en el qual han mort tres persones i més de 140 han resultat ferides.

Segons ha explicat el cònsol, les dues explosions s'han registrat en una zona molt pròxima al seu domicili i al mateix consolat, i per això ell mateix ha pogut sentir perfectament les detonacions. Cap dels 91 ciutadans espanyols inscrits per córrer la marató, segons dades de la pròpia organització, es troba entre els morts o ferits, ha explicat Sánchez Terán.

Escenes de "molta tensió"

Notícies relacionades

Després de les explosions, ha assenyalat Sánchez Terán, les escenes han estat de "molta tensió", amb gent corrent per buscar refugi, i un gran desplegament policial que s'ha activat d'una manera molt ràpida. El cònsol ha traslladat un missatge de tranquil·litat als espanyols que tinguin familiars a Boston i ha reiterat la disposició dels serveis diplomàtics per col·laborar en tot lo que estigui al seu abast.

El Consolat i l'Ambaixada d'Espanya als Estats Units estan en permanent contacte amb les autoritats per saber els últims esdeveniments.