ABANS DE LA TROBADA AMB ELS JOVES

Benet XVI es reuneix al Brasil amb Lula per parlar de família i joventut

1
Es llegeix en minuts
EFE / SAO PAULO

El papa Benet XVI ha arribat puntual a la seva cita amb el president del Brasil, Luiz Inácio Lula da Silva, per a una breu reunió de cortesia, en què abordaran assumptes com la família i la joventut.

Es desconeix si conversaran d'alguns dels assumptes més polèmics o de l'acord que negocien el Brasil i el Vaticà sobre aspectes com l'ensenyament de la religió catòlica a les escoles, exempcions fiscals o la preservació de les esglésies.

Aclamat per 1.200 fidels

Abans de sortir cap al palau de Bandeirantes --seu del Govern brasiler--, on se celebrarà la reunió, Joseph Ratzinger ha sortit al balcó envidriat del monestir de Sao Bento per donar la seva benedicció a les prop de 1.200 persones que des de primera hora del matí s'havien congregat a l'entrada per saludar-lo.

Posteriorment, Benet XVI s'ha dirigit cap a un automòbil que estava estacionat a la part lateral del monestir per iniciar un recorregut d'una mitja hora, acompanyat per una escorta.

Nombrosos ciutadans s'han concentrat a les voreres per saludar la comitiva en els primers quilòmetres del trajecte del summe pontífex.

Trobada amb el governador de Sao Paulo

Notícies relacionades

La reunió de Ratzinger i Lula, a la qual també assisteix la dona del governant brasiler, Marisa Leticia, tindrà lloc en una sala reservada. Després, Benet XVI es reunirà amb el governador de Sao Paulo, José Serra.

Aquest és el segon dia de visita del Papa, que té a la seva agenda, com a acte principal, una trobada amb la joventut catòlica del Brasil.

Temes:

Benet XVI