El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

3 DE NOVEMBRE

Blaumut obrirà la programació del Festival Acròbates de l'Hospitalet

El festival també inclourà les actuacions de Marwan, Pedro Pastor, Jorge Tylki, O Val das Mouras, Paco Ibáñez i Dani Flaco

Blaumut, al Canet Rock.

Blaumut, al Canet Rock. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El grup Blaumut serà l'encarregat d'obrir la programació del XII Festival Acròbates, que se celebrarà del 3 al 26 de novembre a l'Hospitalet de Llobregat, amb una programació que uneix la música i la poesia, ha informat el certamen aquest dimecres en un comunicat.

Blaumut pujarà a l'escenari del Teatre Joventut el 3 de novembre amb les cançons del seu nou disc 'Equilibri', amb unes lletres plenes d'imatges poètiques.

Altres grups

El Festival Acròbates també inclourà les actuacions de Marwan, Pedro Pastor, Jorge Tylki, O Val das Mouras, Paco Ibáñez i Dani Flaco, entre altres grups i artistes.

També hi haurà espectacles especials, com la trobada protagonitzada per Estel Solé, Shuarma, Joana Serrat i Fernando Navarro, i recitals de Karmelo C. Iribarren i Luis Ramiro i de Dolo Beltrán i Anna Carné.

Notícies relacionades

El festival també ha programat cinc espectacles per acostar la poesia als infants, que tindran lloc a les biblioteques de l'Hospitalet.

Més notícies de l'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA