El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

L'Hospitalet, una altra vegada entre les ciutats espanyoles que més inverteixen en esport

Segons la revista 'Deportistas' és la novena localitat en relació amb el volum de pressupost en aquest àmbit

Entre 2008 i 2017, el municipi va incrementar la partida en un 216,33%, mentre que la mitjana estatal és del 8,36%

Núria Marín i Jordi Alba.

Núria Marín i Jordi Alba. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Segons la revista especialitzada Deportistas, l'Hospitalet de Llobregat és un dels municipis espanyols amb més de 150.000 habitants que més diners ha invertit en esports i un dels que més ha incrementat aquesta partida en els últims nou anys. El títol ja se li va atorgar l'any passat, i aquest 2017 l'ha revalidat.

Segons un estudi de la publicació, entre els anys 2008 i 2017, l'Ajuntament de la localitat catalana ha incrementat la partida destinada a esports en un 216,33%, mentre que la mitjana estatal que extreu la revista registra un increment del 8,36%.

9a d'Espanya el 2017 en pressupost

A més, l'estudi destaca que en el pressupost municipal de l'Hospitalet del 2017 la partida d'esports suposa una despesa de 58,78 euros per habitant, que la situa en el 14è lloc de la classificació. Aquesta dada supera la mitjana estatal, situada en 39,64, i està per sobre de la que registren poblacions com Madrid, 51,22.

Notícies relacionades

D'altra banda, l'Hospitalet és la novena ciutat en relació amb el volum de pressupost d'Esports (sense incloure les inversions). L'estudi ha tingut en compte les dades facilitades pels municipis o els recollides en els webs municipals i al cens facilitat per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Més notícies de l'Hospitalet