El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Mig centenar d'aturats se citen amb possibles ocupadors a l'Hospitalet

La trobada s'inscriu dins del pla d'innovació NODE L'H, que persegueix la creació d'un entorn territorial per a la innovació a l'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
EFE / L'HOSPITALET

Un total de 50 persones aturades de més de 45 anys s'han citat avui amb 30 empreses que els podrien donar feina a l'Hospitalet de Llobregat en el marc d'una sessió de networking organitzada per l'Ajuntament en col·laboració amb la patronal Aeball.

En un comunicat, l'entitat ha assenyalat que la trobada s'inscriu dins del pla d'innovació NODE L'H, que persegueix la creació d'un entorn territorial per a la innovació a l'Hospitalet.

FORMACIÓ

Els aturats que han pres part a la sessió prèviament havien participat en un procés de formació per millorar les seves competències per buscar feina, i han rebut formació en habilitats i comunicació, així com assessorament per saber com buscar feina.

Notícies relacionades

D'aquesta manera, les empreses han pogut conèixer candidats qualificats, a qui han pogut entrevistar amb la finalitat de detectar perfils útils per cobrir les seves necessitats de personal presents o futures.

Més notícies de l'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA