El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Gemma Sevillano, l'hospitalenca actual campiona d'Espanya de triatló paralímpic, renuncia a l'europeu per manca de suport

Segons publica LH Digital, l'esportista lamenta profundament "la manca de suport de la ciutat de l'Hospitalet per poder ser present al Campionat d'Europa de triatló"

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / L'HOSPITALET

La falta de patrocinadors i d'ajuts per part de l'Administració faran que l'atleta hospitalenca paralímpica Gemma Sevillano no pugui viatjar a Àustria per competir al Campionat d'Europa de triatló en la modalitat Sprint. Malgrat les moltes gestions, Sevillano ha sigut incapaç d'aconseguir el pressupost necessari per finançar el viatge a Àustria, segons ha publicat el mitjà local LH Digital.

Gemma Sevillano, actual campiona d'Espanya de triatló paralímpic, lamenta profundament "la manca de suport de la ciutat de l'Hospitalet per poder ser present al Campionat d'Europa de triatló".

DE NATACIÓ A TRIATLÓ

L'hospitalenca és una atleta gairebé totalment cega que fa cinc anys va decidir passar de la natació al triatló. Considerava que estava estancada i amb el seu preparador físic van decidir fer el salt a una especialitat tan completa i difícil com és el triatló.

Notícies relacionades

En el seu palmarès també hi ha una medalla de bronze obtinguda al Mundial de Duatló (2016), un segon lloc al Campionat d'Espanya de Duatló (2016), i un tercer lloc al Campionat d'Espanya de Triatló (2015).

Més notícies de l'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Atletisme