El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Trio d'indie enèrgic a la Salamandra de l'Hospitalet

Triangle d'Amor Bizarro, Havalina i Franc3s, protagonistes del Let's Festival d'aquest cap de setmana

Triángulo de Amor Bizarro interpreta ’De la monarquía a la criptocracia’. / periodico

1
Es llegeix en minuts
GEORGINA ALTARRIBA / L'Hospitalet de Llobregat

La Salamandra de l'Hospitalet acull aquest 2013 la vuitena edició del Let's Festival, un certamen que omplirà la sala durant tot el mes de març. Un total de 22 grups en vuit concerts que aniran seguits, a més, de sessions de música 'indie' servida pels plats dels DJ alternatius més experimentats de l'escena indie del nostre territori.

Triangle d'Amor Bizarro encapçala el cartell d'aquesta triple i potent nit a la Salamandra. El grup gallec d'indie rock --format per Rodrigo Camaño, Isa Cea, Rafael Mallo i Zipo-- arriba al Let's Festival amb la intenció de mostrar al seu públic el so del seu tercer àlbum. Un misteri que es revelarà en exclusiva aquesta nit a l'Hospitalet.

El grup va avançar a finals d'any dues cançons d'aquest nou treball. Un parell de pistes que fan pensar en un nou àlbum pertorbador, amb lletres provocatives, ritmes delirants i guitarres perilloses. Els seus fans catalans no poden faltar a la cita a l'escenari de la Salamandra.

El segon grup del cartell, Havalina, el comopon un trio de nois madrilenys (Manuel Cabezalí, Javier Couceiro, Ignacio Celma) que ofereix un potent rock de psicodèlia fosca que els porta a tenir més de 7.000 admiradors a la seva pàgina de Facebook.

Després de 'Junio', 'Imperfección' i 'Las Hojas Secas', Havalina presenta ara 'H', un disc que va veure la llum el 2012 i que va aconseguir grans lloances per part dels mitjans especialitzats, com la revista 'Rolling Stone Espanya'.

L'última peça d'aquest triangle de les bermudes musical és un altre grup gallec, Franc3s. La banda la formen María Costa, Patricia Bermúdez i Alberto Martínez. Dues noies i un noi que han estat reconeguts per revistes com Mondo Sonoro i que arriben a l'Hospitalet de Llobregat per mostrar el potent pop alternatiu curosament cultivat que trobem al seu segon àlbum, 'Campanas de fuego rosa' .

Notícies relacionades

Triple dosi de rock alternatiu i psicodèlic que remourà entranyes i destrossarà peus amb ganes de marxa. Serà aquest divendres, 22 de març, a partir de les 21.30 h per 12 euros l'entrada anticipada i 15 en taquilla.

Llegiu més informacions de l'Hospitalet a l'edició local