Gourmet's

El Periódico

Les receptes de Carme Ruscalleda
Croquetes d'arròs i pebrots de Padrón.

Croquetes d'arròs i pebrots de Padrón

18/09/2014Una sabrosa recepta per als amants dels productes vegetals

Filet de bou gallec, nespres i ametlles

01/09/2014Es recomana adaptar aquesta recepta amb fruites de temporada

Coca de tomàquets pansa amb tupí cremós.

Coca de tomàquets pansa amb tupí cremós

18/08/2014Una tècnica de pastisseria per als tomàquets cirera

Ravioli gegant i líquid amb llagostins i carbassó.

Ravioli gegant i líquid amb llagostins i carbassó

08/08/2014Un plat de pasta amb sorpresa per disfrutar de l'estiu amb energia

NO ES POT ESBORRAR

Del restaurant a casa

Plàtan blanc

27/06/2014Una fruita popular reconvertida en un joc subtil i gelat

Rap, patata violeta i 'chayota'.

Rap, patata violeta i 'chayota'

27/05/2014Un 'suquet' original amb aromàtica marialluïsa

Gambes, espigalls i carbassa

12/05/2014Una recepta del xef Raül Balam (restaurant 'Moments' de l'Hotel 'Madarin Oriental') i el doctor Manuel Sánchez (Clínica Planas)

Gelat de pal d'escorça de roure

02/05/2014La xef ofereix la mateixa recepta del seu restaurant Sant Pau per fer a casa

GASTRONOMIA 'ANTIAGING'

Calçotada aperitiu

14/04/2014Una recepta del xef Raül Balam (restaurant Moments de l'Hotel Mandarin Oriental) i el doctor Manuel Sánchez (Clínica Planas)

Cérvol, poma i ametlla.

GASTRONOMIA 'ANTIAGING'

Cérvol, poma i ametlla

18/03/2014Una recepta del xef Raül Balam (restaurant Moments de l'Hotel Madarin Oriental) i el doctor Manuel Sánchez (Clínica Planas)

GASTRONOMIA 'ANTIAGING'

Arròs vegetal

19/02/2014Una recepta del xef Raül Balam (restaurant Moments de l'Hotel Mandarin Oriental) i el doctor Manuel Sánchez (Clínica Planas)

'Chawanmushi' de llamàntol i pistatxos.

GASTRONOMIA

'Chawanmushi' de llamàntol i pistatxos

06/02/2014La xef ofereix la mateixa recepta del seu restaurant Sant Pau per realitzar a casa

Ruscalleda dominical

GASTRONOMIA 'ANTIAGING'

Llenguado, endívies i tomàquet picant

24/01/2014Una recepta del xef Raül Balam (restaurant Moments de l'Hotel Mandarin Oriental) i el doctor Manuel Sánchez (Clínica Planas)

Calamar 2013.

Calamar 2013

11/12/2013La xef ofereix la mateixa recepta del seu restaurant Sant Pau per fer a casa

Broquetes de ceps, all i julivert.

GASTRONOMIA 'ANTIAGING'

Broquetes de ceps, all i julivert

28/11/2013Una recepta del xef Raül Balam (restaurant Moments de l'Hotel Madarin Oriental) i el doctor Manuel Sánchez (Clínica Planas)

Turbot sobre salsa cítrica.

Turbot sobre salsa cítrica

12/11/2013La xef ofereix la mateixa recepta del seu restaurant Sant Pau per fer a casa

Duo d'albergínia i carbassó amb 'dashi' de romesco.

Duo d'albergínia i carbassó amb dashi de romesco

17/10/2013La xef ofereix la mateixa recepta del seu restaurant Sant Pau per realitzar a casa

Pastanaga, maduixes, mel i mató.

GASTRONOMIA 'ANTIAGING'

Pastanaga, maduixes, mel i mató

02/09/2013Una recepta del xef Raül Balam (restaurant Moments de l'Hotel Madarin Oriental) i el doctor Manuel Sánchez (Clínica Planas)

Caneló d'aigua de mar.

GASTRONOMIA

Caneló d'aigua de mar

19/08/2013La xef ofereix la mateixa recepta del Sant Pau per fer a casa

Coca de sardines i cireres.

GASTRONOMIA 'ANTIAGING'

Coca de sardines i cireres

07/08/2013Una recepta del xef Raül Balam (restaurant Moments de l'Hotel Madarin Oriental) i el doctor Manuel Sánchez (Clínica Planas)

Mostrant 1 - 20