Gourmet's

El Periódico

Amb molt de gust, per Miquel Sen
Viña Salceda 2012 Bodega Viña Salceda DOC Rioja 7 ¤_MEDIA_1

EL VI

Viña Salceda 2012

04/02/2017Bodega Viña Salceda DOC Rioja 7 ¤

Tere Moreno, propietària d'El Tio Che, amb els seus torrons artesanals.

Districtes

Fidelitat al torró

26/12/2016

icoy36406404 cartas menus restaurantes161209162824

La ciutat de les estovalles

09/12/2016L'escriptor Miquel Sen dóna la seva col·lecció de cartes de restaurants, 1.100, al campus alimentari Torribera

Borja Sierra, amb les seves mandonguilles de llebre a la Granja Elena.

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Mandonguilles de llebre

03/12/2016

Finca Monasterio 2014 Barón de Ley DOC RiojaSFlb19 ¤_MEDIA_1

EL VI

Finca Monasterio 2014 Barón de Ley

19/11/2016DOC Rioja 19 ¤

López de Viñaspre, amb una mitjana, al seu restaurant d'Argenteria, 62.

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Mitjanes de bogeria

19/11/2016En aquest país d'escassa tradició carnívora s'imposa la mitjana en versió de màxima maduració, tema que matisa a la perfecció Iñaki López de Viñaspre.

El mestre xarcuter Toni Travé mostra les seves botifarres.

QUADERN DE GASTRONOMIA I VI

Girelles i botifarres

12/11/2016Des de començament del segle XX la família Travé es dedica a elaborar embotits. El 1955 van obrir una xarcuteria artesana, exemple de la feina ben feta.

RNG 10 Caves Nadal DO CavaSFlb50 ¤_MEDIA_1

EL CAVA

RNG 10 Caves Nadal

12/11/2016DO Cava 50 ¤

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Pizzes per devorar

15/10/2016El 1929, la pizza va deixar de ser curiositat napolitana per triomfar mundialment. Moltes vegades com a cuina ràpida, d¿altres com a plat gustós i econòmic

Amb cabra de Beseit 8 Muñoz (esquerra) i Todó, al colmado Quílez.

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

La cabra sense greix

08/10/2016

Martín Códax Lías DO Rías Baixas 19 ¤_MEDIA_1

EL VI

Martín Códax Lías DO Rías Baixas 19 ¤

28/08/2016

Daniel Brin mostra l'amanida César que prepara al Daniel Café Restaurant.

quadern de gastronomia i vins

L'amanida epicúria

28/08/2016

Òscar Manresa, amb una peça de carn a la barbacoa del restaurant Kauai, de Gavà.

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

La gràcia del xiringuito

06/08/2016Kauai, a la platja de Gavà, és un espai de llibertat on l'urbanita pot disfrutar de la tendència ancestral de menjar en grup una cuina de brases

Juan Carlos Torrent, amb tomàquets per untar, a la seva parada del mercat de Santa Caterina.

QUADERN DE GASTRONOMIA

Els vermells de l'horta

30/07/2016

Antonio Ferreiro, del restaurant L'Òstia, amb una coca de sardines.

AMB MOLT DE GUST . QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Coques platejades

23/07/2016

Núria Tarrés mostra una safata d'exqueixada a La Llibertat.

AMB MOLT de GUST . QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Esqueixada del Paral·lel

16/07/2016

Gotim Blanc 2015 Celler Castell del Remei_MEDIA_1

EL VI

Gotim Blanc 2015 Celler Castell del Remei

09/07/2016DO Costers del Segre 6.20 ¤

Meilan i Nayan Kao, davant del restaurant Kao, a Bisbe Sivilla.

QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Tastos deliciosos

09/07/2016

El xef Fran López mostra un plat d'arròs amb espardenyes.

amb molt DE gust . QUADERN DE GASTRONOMIA I VINS

Espardenyes amb arròs

02/07/2016

Segura Viudes Brut Vintage 2011_MEDIA_1

Segura Viudes Brut Vintage 2011

25/06/2016DO Cava 8,30 ¤

Mostrant 1 - 20