Gourmet's

El Periódico

nous restaurants especialitzats

BCN torna a tirar la xarxa al peix

FERRAN IMEDIO / BARCELONA0

Diversos locals recuperen l'interès pel producte

fitxatge estel·lar

Puigdevall porta el seu art culinari al MNAC

F. I. / BARCELONA0

La xef de Les Cols s'encarregarà de la restauració del museu de Montjuïc

NOVA TENDÈNCIA

El pollastre s'asseu a la taula a BCN

FERRAN IMEDIO / BARCELONA0

La recent obertura de diversos restaurants a la ciutat recupera l'interès gastronòmic per aquesta au

Projecte de llarg recorregut

Catalunya és capital

FERRAN IMEDIO / BARCELONA0

El títol de Regió Europea de la Gastronomia activa diverses iniciatives

UN CENTRE GASTRONÒMIC DE REFERÈNCIA

Alkimia, la guinda del pastís de Jordi Vilà

FERRAN IMEDIO / BARCELONA0

El xef completarà al juny l'oferta de l'antiga fàbrica Moritz

Simfònica samfaina

0

La dieta mediterrània té en la samfaina un dels seus més potents símbols. Suma d'hortalisses, genera discussió sobre si és acompanyament o salsa.

EL VI

Cruor 2011

0

Celler Casa Gran del Siurana, D.O.C. Priorat, 17,50 euros

EL WHISKY

Jura Superstition

0

Island Single Malt Scotch Whisky. 37,60 euros

l'oli

Oli d'oliva Finca Aubocassa

0

D.O. Oli de Mallorca. 17 euros