ARRASA A INSTAGRAM

Pedroche es despulla per Sant Valentí

La presentadora promociona el seu perfum sense roba

pedroche

pedroche

1
Es llegeix en minuts

Cristina Pedroche ha incendiat les xarxes amb una sensual imatge en què apareix despullada -de cintura cap amunt- i mostra el seu propi perfum, The Superstar, de Sex Symbol.

La presentadora, que en poques hores ha sumat més de 140.000 m'agrada, ha volgut així avançar-se a Sant Valentí i els ha aconsellat als seus fans -1,7 milions a Instagram- que s'estimin molt a ells mateixos: "Enamora't de tu mateixa, de la teva pell, del teu cap, de les teves manies, del teu somriure, del teu cos... Estima't tu, i la resta ja vindrà...".

Notícies relacionades

La presentadora de Zapeando (La Sexta) va presentar aquesta fragància el mes d'octubre passat. Llavors va explicar que és "molt dolça però fresca, amb un toc de vainilla i a un preu molt assequible". L'actor Jesús Castro és la imatge de la versió masculina (The Rebel) del perfum de Sex Symbol.

Pedroche, que només fa uns dies va sorprendre els seus admiradors amb la seva disfressa de Monster High, no és la primera vegada que comparteix un nu a Instagram. L'estiu del 2016 també ho va fer, així com l'estiu passat, quan va aparèixer en topless.