NATURAL COM LA VIDA

Ricky Martin: "Els meus fills m'han preguntat per què tenen dos pares"

El cantant explica als seus bessons que formen part d'una família moderna

zentauroepp41557626 files  this file photo taken on april 29  2017 shows ricky m180118133100

zentauroepp41557626 files this file photo taken on april 29 2017 shows ricky m180118133100 / CHRIS DELMAS

2
Es llegeix en minuts

Després de celebrar un casament secret amb la seva parella, l’artista plàstic Jwan Josef, després de dos anys de relació, Ricky Martin ha revelat: «Els meus fills m’han preguntat per què tenen dos pares».

Segons unes declaracions per a la revista Out, el cantant i el seu marit ja els han explicat als seus bessons, de 9 anys, per què tenen dos pares: «Els meus fills em pregunten sobre tenir dos pares i els dic que som part d’una família moderna. És un bonic sentit de llibertat».

"No hi ha res de dolent"

A més a més, l’estrella de La mordidita considera que la manera de normalitzar aquest tipus de famílies és mostrar-se al món amb naturalitat i no amagar-ho, perquè així és com les persones més conservadores començaran a veure-ho com una cosa normal. «Molta gent em diu: ‘Els teus fills surten a la portada de les revistes’, i jo només els dic que sí, perquè vull normalitzar-ho». En nombroses ocasions l’intèrpret ha posat per les alfombres vermelles amb els seus bessons, ja que no té cap tipus de mania de sortir amb Matteo Valentino a les xarxes socials. Per acabar, admet que la seva missió és que la gent miri la seva família i pensi: «No hi ha res dolent en això».

Fa uns dies el flamant matrimoni va mostrar la seva nova casa a Beverly Hills a Architectural Digest, una revista especialitzada en arquitectura en un reportatge en què van aparèixer la parella i els bessons. I és que el porto-riqueny s'ha instal·lat a Los Angeles, on pot passar més temps amb la seva família.

L’actor, que va sortir de l’armari el 2010, també ha confessat durant l’entrevista que no va ser gens fàcil fer pública la seva homosexualitat: «Va ser extremadament dolorós per a mi», va explicar. «Fins que vaig dir: ‘No ho puc suportar més’. Ara tinc tot el que necessito per ser feliç», puntualitza.

Notícies relacionades

Després d’aquestes declaracions, Martin assegura que la seva família i els seus amics li van aconsellar que no ho fes públic perquè podria significar el final de la seva carrera: «Va ser gent que m’estima, persones que tenen bones intencions i persones que van ser víctimes de l’homofòbia. Saps, vaig créixer en aquesta cultura que em deia que la meva orientació era horrible, que els meus sentiments eren malvats. I si a tot això s’hi afegeix que jo era com un ídol, com un símbol sexual... és per això que tots em deien que seria el final de la meva carrera», recorda.

No obstant, i malgrat pensar-s’ho detingudament i durant molt temps, va decidir que ho faria públic però no només per ell, sinó pels seus dos fills: Matteo i Valentino. «Vaig pensar: ‘Ho he de fer. No puc mentir a aquests preciosos nens’», reconeix. I és que des del naixement dels seus bessons, el cantant es va encarregar sol de tenir-ne cura, però ara ho comparteix amb el seu marit de nacionalitat sueca Jwan Yosef, amb qui manté una relació des del 2016 i amb qui ha revelat que fa una setmana que s’ha casat.