Silvia Abascal, mare de la seva primera filla

L'actriu i l'actor Xavier Murua donen la benvinguda a Leona, la seva primogènita, que va néixer dijous

undefined35268691 madrid  23 08 2016  photocell de la nueva serie de atresmedi180116104650

undefined35268691 madrid 23 08 2016 photocell de la nueva serie de atresmedi180116104650 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Silvia Abascal ha anunciat a través del seu compte d'Instagram que ha sigut mare de la seva primera filla. La petita Leona ha arribat al món aquest dijous i així ho feia saber la seva mare amb una divertida foto: "... Per més que un ho hagi visualitzat, no hi ha imaginació que abasti aquesta dimensió d'amor. La més indescriptible de les revolucions. Benvinguda a la vida, Leona. #11/1/18 #Leona".

 

Les felicitacions per part dels seus seguidors alegrant-se per la feliç notícia de l'actriu no han trigat a aparèixer. Sara Carbonero comentava: "¡Feliç vida, petita! Enhorabona, @Silviaabascal", i Loles León: "Ai, ¡quina meravella amb la teva nena! ¡I amb un nom bell per a una bella! ¡Moltes felicitats! @Silviaabascal Benvinguda, preciosa #Leona".

Silvia Abascal i la seva parella, l'actor Xavier Murua, tenien molt clar el nom de la nena des de fa temps, però no l'han volgut revelar fins al seu naixement. "Sí, tots dos ho teníem claríssim des d'un principi. El nom que hem triat és molt de tots dos, ha sigut un acord entre tots dos, però pot canviar quan li vegem la careta. Pel que fa al sexe, ja sabem què serà, però ens ho volem quedar per a nosaltres i les nostres famílies", assegurava Silvia en unes declaracions per a la revista ¡Hola!.

Per la seva part, només fa una setmana Xavier Murua compartia a les seves xarxes socials una bonica fotografia de l'actriu en què mostrava la seva panxa sota el títol de: "Amb el teu permís, amor... Gràcies, reina maga. Gràcies, vida. T'estimo, Silvia".

Notícies relacionades

 

Sobre si tenen pensat passar per l'altar, Silvia ha confessat que de moment no s'ho han plantejat: "Això de casar-me, no ho sé, mai es pot dir mai, però no se m'ocorre cap aliança més gran que un fill. De debò, això sí que és un compromís de per vida, el casament no ho sé. Un fill amb aquesta persona és un llaç per a tota la vida".

Temes:

Fills Mares