LA PLAGA DE L'ASSETJAMENT SEXUAL

Sharon Stone se'n riu davant una pregunta sobre assetjament sexual

L'aclamada actriu respon amb sornegueria quan un periodista li pregunta sobre les seves primeres experiències a Hollywood

sharon

sharon

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fent-se un tip de riure. Així va reaccionar l’actriu Sharon Stone davant  la pregunta del periodista Lee Cowan, de la cadena de televisió nord-americana CBS, quan aquest li  va preguntar –amb molta suavitat– si havia patit algun cas d’assetjament sexual al llarg de la seva ja extensa carrera cinematogràfica a Hollywood.

Davant la inesperada reacció de la coneguda actriu, el periodista es va quedar totalment desconcertat i descol·locat. «No sé si és un riure nerviós o estàs fent broma», va comentar Cowan amb cara de sorprès, davant l’actitud de Stone. L’artista, quan es va poder recuperar una mica del seu sincer atac d’hilaritat incontrolada, va respondre al periodista amb una claredat meridiana. «Fa 40 anys que estic en aquest negoci, Lee. ¿T’magines com era el negoci quan jo vaig arribar, fa 40 anys? ¿Amb el meu aspecte, venint d’un lloc perdut de Pennsilvània [els Estats Units]? Vaig arribar aquí sense cap mena de protecció. He vist de tot», va afirmar amb una gran serenitat, i amb un inqüestionable coneixement de causa; una actriu que, com bé diu, va començar del no res i ha arribat a protagonitzar pel·lícules com Instint bàsic (que la va catapultar) o Casino (per la qual va ser guardonada amb un Globus d’Or).

        

Nova sèrie 

Stone, que ara té 59 anys, està en plena promoció de Mosaic, la nova sèrie de televisió del director Steven Soderbergh (The Knick, Ocean’s Eleven) i que produeix  la cadena HBO. De fet l’entrevista es va realitzar per promocionar aquesta obra. 

En aquest projecte, un dels més esperats de la nova temporada audiovisual, l’actriu tindrà el paper protagonista. La ficció, que s’estrenarà el 22 de gener (un capítol de 30 minuts cada dia), té la particularitat d’haver sigut gravada íntegrament a través de mòbil iPhone. Sharon Stone encarna el personatge d’Olivia Lake, una exitosa autora i il·lustradora de llibres infantils l’idealisme rural de la qual és sufocat per diversos episodis de decepció, mentida, corrupció i assassinat. 

Notícies relacionades