Assetjament al mòbil

Laura Escanes, víctima d'assetjament sexual a Instagram

La model i dona de Risto Mejide publica a Twitter els missatges d'assetjament, com ara: "Donaria el que fos per veure't les tetes"

escanes

escanes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La model i dona de Risto Mejide Laura Escanes ha desvelat a través del seu compte de Twitter una conversa d'Instagram amb clars trets d'assetjament sexual.

La jove es limita a penjar una captura amb els missatges en què es veu que ella no respon en cap moment a les provocacions del seu interlocutor, com ara: "Com m'agradaria rosegar aquests llavis", "Donaria el que fos per veure't les tetes" o " Com m'excita que et posis la maneta a l'escot".

El fet que la model i influencer hagi reproduït aquests missatges salvaguardant la identitat de l'assetjador ha fet que els seus fans es postulin en contra de l'assetjador i li demanin a la model que actuï en contra d'aquest assetjament i el denunciï.

Altres seguidors de la model són més breus, i directament qualifiquen el succés amb una única paraula: "Fàstic".

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Escanes denuncia assetjament a les xarxes socials. Al juny, Escanes es va fer ressò al seu blog dels insults rebuts arran de la filtració d'una discussió entre una dona, que es va dir erròniament que era ella, i la seva antiga parella. "Els que em coneixeu i els que m'heu seguit a les xarxes sabreu que les crítiques no les he portat malament i he aguantat molt. Però és obvi que no és agradable llegir mentides setmana rere setmana i tot i així fer-se el sord i seguir endavant amb la teva feina, la teva família i els teus amics", va dir llavors, després d'assegurar que no era ella la persona que elevava la veu al citat àudio.

"Al ser personatges públics tenim aquest risc. No tot és de color rosa i ens exposem que la gent parli. Bé, malament, regular. Com vulguin. Però ¿hi ha algun límit? ¿Qui el posa? Després de la nit a Twitter i en la premsa he vist que sens dubte no hi ha cap límit", denunciava llavors.