ACUSAT DE VIOLÈNCIA MASCLISTA

Carlos Navarro 'El Yoyas' queda en llibertat provisional, però amb una ordre d'allunyament

L'exconcursant de 'Gran Hermano' havia passat la nit detingut en comissaria, després de ser arrestat a casa de la seva parella Fayna Bethencourt, també exconcursant del 'reality show'

undefined15014313 television programa apm emision 25 2 11 en la foto el yoyas 180111171615

undefined15014313 television programa apm emision 25 2 11 en la foto el yoyas 180111171615

1
Es llegeix en minuts
Europa press

L'exconcursant de Gran Hermano Carlos NavarroGran HermanoCarlos Navarro, més conegut com El Yoyas, ha estat posat en llibertat provisional després de ser detingut aquest dimecres ala localitat de Pozo Izquierdo (Gran Canària), acusat d'un delicte de violència masclista. Se l'acusa d'haver coaccionat la seva parella, la també exconcursant del reality Fayna Bethencourt, a casa seva. Queda en llibertat, però amb una ordre d'allunyament de la dona i dels seus fills.

Notícies relacionades

Aquesta mesura preventiva li prohibeix residir a l'illa o visitar-la de forma esporàdica, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Canàries. (TSJC) Així mateix, la mare dels nens manté la seva guarda i custòdia, encara que la pàtria potestat segueix sent compartida. No obstant, el règim de visites de Navarro als seus fills ha quedat suspès. Així mateix, haurà de passar a la seva dona una pensió de 100 euros per cada fill fins que aquesta mesura no sigui modificada per ordre judicial.

Inici violent

El Yoyas, que al 'reality' havia demostrat una actitud violenta cap a la jove en l'inici de la seva relació dins del programa una actitud violenta cap a la jove , que després va anar modificant, ha passat la nit detingut a la comissaria de la localitat de Vecindario i ha prestat declaració aquest dijous al Jutjat de Violència sobre la Dona de Telde pel suposat maltractament, en concret un presumpte delicte de coaccions en l'àmbit familiar, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Canàries. El delicte de coaccions en l'àmbit de la violència masclista consisteix a impedir o obligar a la parella o exparella a realitzar una acció determinada, mitjançant violència física, psíquica o moral.