DUES VERSIONS DIFERENTS

Així reacciona Meryl Streep quan Mariah Carey li "roba" el seient a la gala dels Globus d'Or

L'actriu explica en un programa de televisió la seva topada amb la cantant

combo-carey

combo-carey

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una de les anècdotes més divertides de l'última gala dels Globus d'Ortenyida de negre en solidaritat amb les víctimes de l'assetjament sexual, va tenir lloc durant un tall per a la publicitat. L'actriu Meryl Streep, de 68 anys, explica que al tornar al seu seient hi va trobar la cantant Mariah Carey, de 47 anys. “¡La tia em va robar el seient!”, ha explicat amb to jocós la veterana intèrpret al programa de televisió Jimmy Kimmel Live!.

La 20 vegades nominada als premis Oscar explica que va trobar la cantant “fent la pilota” al director Steven Spielberg, assegut just al seu costat. La cantant es va disculpar i la protagonista d'El diable es vesteix de Prada i Els ponts de Madison va respondre amb molta sorna: “No, no, no, queda't. M'asseuré a la teva falda. Ja veuràs, serà molt còmode”.

 

Notícies relacionades

 

La versió de Carey és una mica diferent, bastant més agradable. “Em vaig quedar conversant quan anava cap al lavabo durant una pausa comercial… I vaig agafar el primer seient buit, casualment a prop de Steven Spielberg”, va tuitejar la cantant. Streep va tornar al seu seient en la següent pausa, continua Carey, i al sentir la seva disculpa va contestar molt amablement: “¡Pots agafar el meu seient quan vulguis!”.