Ellen Page es casa amb la seva nòvia Emma Portner

"No puc creure que li pugui dir esposa a aquesta extraordinària dona", diu la protagonista de 'Juno'

lmmarco41468645 file   in this sept  27  2017 file photo  emma portner  left180104155153

lmmarco41468645 file in this sept 27 2017 file photo emma portner left180104155153 / Richard Shotwell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actriu canadenca Ellen Page, que va saltar a la fama pel seu paper a la pel·lícula Juno, ha començat aquest 2018 amb un important pas personal que ha donat a conèixer als seus seguidors: s’ha casat amb la seva nòvia, la coreògrafa i ballarina Emma Portner. La parella va compartir als seus comptes d’Instagram una foto de les seves mans amb un anell de matrimoni. «No puc creure que pugui dir-li esposa a aquesta extraordinària dona», ha escrit Page, de 30 anys, al costat de  la imatge, que ha acumulat nombrosos likes en poques hores. «Ja li puc dir esposa a aquesta increïble dona. T’estimo», ha afegit Portner, de 22. Es desconeix on i quan ha sigut la cerimònia.

L’estiu passat, l’actriu va fer pública la seva relació al començar a compartir fotos junt amb la seva nòvia, que és professora al Broadway Dance Center.

CONEGUDA ACTIVISTA

Notícies relacionades

Ellen Page és una coneguda activista dels drets LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals) des que, fa tres anys, va decidir anunciar públicament que era lesbiana durant una conferència de Human Rights Campaign. «Soc aquí avui perquè soc homosexual. I perquè potser pugui tenir un efecte positiu. Ajudar altres a fer la seva vida més fàcil i esperançadora. Sento que tinc una obligació personal i una responsabilitat social en tot això», va assegurar en el seu discurs. 

Nominada a millor actriu per Juno, ha aparegut també en pel·lícules tan taquilleres com Origen o la saga X-Men. Fa dos anys, Page va produir i interpretar Freeheld. Un amor incondicional, la història real d’una parella de lesbianes, on Page interpretava una dona que lluita amb la seva parella, interpretada per Julianne Moore, per l’equiparació de drets de les unions civils. Va presentar el film al Festival de Sant Sebastià, on va assegurar: «Ara mateix, si faig una entrevista i parlo sobre la meva orientació sexual, hi haurà gent que se sentirà ofesa. Jo, per descomptat, no penso disculpar-me. Per a mi això és simplement viure la meva vida. El progrés que hem aconseguit continuarà, n’estic segura».