ACTOR D'ALTA VOLADA

Antonio Banderas compra un avió privat a Telefónica

Segons 'Vanitatis', ha pagat uns 4,5 milions per l'aeronau

lmmarco41395214 graf691  m laga  22 12 2017   el actor antonio banderas  dur180104163800

lmmarco41395214 graf691 m laga 22 12 2017 el actor antonio banderas dur180104163800 / Daniel Perez

1
Es llegeix en minuts

Antonio Banderas s'ha donat un capritx milionari. Segons publica el portal Vanitatis, l'actor malagueny ha adquirit un avió privat, de vuit anys d'antiguitat, pel qual ha pagat uns 4,5 milions d'euros. L'aeronau era propietat de Telefónica i la feien servir els seus alts executius. Es tracta d'un Gulfstream G200, el mateix model que usa el jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo. Segons l'empresa de telecomunicacions, aquesta operació de venda s'emmarca dins d'"una política general de reducció de despeses operatives".

Encara que s'ha sabut ara, la compravenda es va fer la primavera de l'any passat i va ser una operació satisfactòria per a les dues parts, ja que es tracta d'un model que, acabat de sortir de fàbrica, té un cost de gairebé 20 milions d'euros. La nau, que arriba a una velocitat de 900 quilòmetres per hora segons el fabricant i té prou autonomia per creuar l'Atlàntic, té capacitat per a 10 persones: els dos tripulants i vuit passatgers. Té dos lavabos i una cuina completament equipada.

Encara que l'avió es va traslladar després de l'operació de compravenda a Londres, passa totes les revisions a Espanya. El manteniment anual d'un aparell d'aquestes característiques pot costar entre 700.000 i un milió d'euros. Des de fa tres anys, Banderas viu en una casa envoltada de prats i boscos a prop del poble de Cobham, al comtat de Surrey, a prop de l'aeroport de Heathrow. La mansió la va adquirir per tres milions d'euros.

També va comprar el seu restaurant favorit a Màlaga

Notícies relacionades

L'actor, que aquests mesos està ficat en el seu paper de Pablo Picasso per al rodatge d'una sèrie televisiva, disfruta d'avió privat des de fa anys. Abans s'havia desplaçat en un Learjet 60, bastant més modest que aquest model. El diari El Mundo va publicar fa uns anys que l'actor li va comprar aquesta aeronau, també de segona mà, a l'empresa tèxtil Punto Roma. 

El desembre passat, Banderas, de 57 anys, també va adquirir una part del Pimpi, una taverna de tapes i vins creada el 1971, i el seu restaurant favorit a la ciutat.