POLÈMICA

Indignació pels honoraris de Bertín Osborne en una gala d'emprenedors

La Diputació de Zamora va pagar 14.520 euros al cantant i presentador de televisió

Izquierda Unida critica la despesa per "excessiva i inadequada"

 

 

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bertin Osborne va ser l'escollit per la Diputació Provincial de Zamora per presentar la gala Talento Emprende. Els responsables de l'acte van destacar la seva contribució a la visibilització d'uns guardons encara una mica desconeguts, amb tan sols dues edicions. Fins aquí, tot normal. No obstant, els organitzadors de l'acte, celebrat el 22 de novembre passat, no comptaven amb l'enrenou que ha generat la publicació dels diners rebuts pel cantant i presentador de televisió per presentar la gala: 14.520 euros.

El grup d'Izquierda Unida a la Diputació Provincial de Zamora critica la despesa per “excessiva i inadequada”, sobretot si es té en compte que els tres guanyadors del concurs d'emprenedors van rebre tres premis de 2.000, 1.000 i 500 euros. “Més injustificable és que l'exitós emprenedor forà, Bertín Osborne, rep per presentar aquest acte 14.520 euros, mentre els senzills emprenedors autòctons premiats cobrin en total 4.000 euros per als tres finalistes”, segons han declarat a Europa Press.

Notícies relacionades

La Diputació acusa Izquierda Unida de fer “demagògia” i destaca l'èxit de la convocatòria: “l'aforament del Teatro Ramos Carrión es va completar uns quants dies abans de l'esdeveniment i amb una llista d'espera superior a mil persones”. A la mateixa nota de premsa, els organitzadors també denuncien que aquest atac respon “únicament a la seva falta de propostes i a la necessitat d'amagar les seves pròpies vergonyes a les administracions on governen”.

Osborne, trending topic després de l'aparició aquesta tarda de les primeres informacions referents als seus honoraris com a mestre de cerimònies, es manté al marge de la polèmica.