EMBARASSOS DE FAMOSOS A LA VISTA

El 'baby boom' del 2018

Antonella Rocuzzo i Messi, Pilar Rubio i Ramos, Chiara i Fedez, Eva González i Cayetano i molts més seran pares el 2018

lmmarco41422346 gente baby boom 2018 antonella rocuzzo instagram171228223751

lmmarco41422346 gente baby boom 2018 antonella rocuzzo instagram171228223751

6
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

L'any passat es va acomiadar amb la notícia sorpresa del naixement dels bessons de la tennista Anna Kournikova i el cantant Enrique Iglesias, però aquest 2018 que ara neix també estarà ben ple de naixements. Aquests són alguns dels anunciats.  

Melissa Jiménez i Marc Bartra

"Tancant l'any celebrant... Celebrant l'amor, la felicitat i la vida! Una altra princesa està per arribar...", escrivia la periodista Melissa Jiménez al seu Instagram el dia de Nadal. Ella i el futbolista Marc Bartra anunciaven amb una tendra foto familiar que seran pares de nou i donaran una germaneta a la seva petita Gala, que l'agost passat va complir 2 anys. La parella es va casar el 18 de juny tres anys després de conèixer-se. 

Alice Campello i Álvaro Morata

A l'estiu aquesta altra parella també es donava el sí vull en una cerimònia celebrada a Itàlia. I fa a penes unes setmanes tots dos donaven la notícia que seran pares per primer cop i ho feien també a Instagram, la xarxa més familiar, el que no deien és que estan esperant bessons. Aquesta temporada el futbolista s'ha estrenat com a jugador al Chelsea després d'un llarg període amb el Reial Madrid. 

Pilar Rubio i Sergio Ramos

"Només sabem fer espartans, petits guerrers", li deia al presentador Pablo Motos a 'El Hormiguero' on col·labora, la bloguera i periodista Pilar Rubio. Ella i el futbolista Sergio Ramos són pares ja de dos fills Sergio Jr i Mateo i ella ha fet del seu Instagram gairebé una crònica del seu embaràs. La nena, de moment, se'ls resisteix.

Antonella Rocuzzo i Lionel Messi

"Anirem a buscar la nena… i esperem que sigui la quarta", explicava Messi en una entrevista a una televisió argentina. Messi, de 30 anys i Antonella, de 29, estan esperant el seu tercer fill. La parella, que es va casar l'estiu passat a Argentina, a la localitat natal de tots dos, Rosario, són pares de Thiago, de 5 anys i Mateo, de 2. Va ser Antonella la que va anunciar el seu tercer embaràs a Instagram amb una tendra foto en què apareixia tota la “Família de 5”.

Eva González i Cayetano Rivera

"Que sigui el que vulgui menys torero. D'això ja me n'encarregaré jo". La sevillana Eva González té clar que amb un torero a casa ja n'hi ha prou. La presentadora de 'Masterchef' i Cayetano Rivera esperen el seu primer fill per al mes d'abril. Després de nou anys de relació, la parella es va casar el novembre del 2015. Cayetano és pare de Lucía Rivera, la nena que va adoptar quan es va casar amb la model asturiana Blanca Romero l'octubre del 2001 i que el desembre passat va fer 19 anys.

Irene Rosales i Kiko Rivera

"Ja em sento un pare de família nombrosa, i molt content. Ha sigut una sorpresa, un nadó no buscat com Ana, però ho vivim amb la mateixa felicitat", deia Kiko Rivera, el fill d'Isabel Pantoja, a propòsit de l'arribada de la seva segona filla amb la seva dona Irene Rosales, a qui posarà el nom de Carmen. El 'dj' és també pare de Francisco, el nen que va tenir amb la seva anterior relació amb Jessica Bueno. 

Silvia Abascal i Xabier Murua

L'ctriu es troba en la recta final d'un embaràs que va donar a conèixer en la passada alfombra taronja del Festival de Vitòria. Ella i la seva parella, Xabier Murua, es coneixien des de fa 15 anys però no van treballar junts fins a l'obra ‘La cocina’. Als seus 38 anys, l'actriu afronta l'aventura de ser mare després de l'ictus cerebral que va patir el 2011.

Arianne Artiles i José María García

La model canària està a punt de ser mare. El seu ha sigut un embaràs molt "natural" segons comentava en l'entrega dels premis Woman. "He volgut ser mare sempre, tinc l'instint maternal des de fa molts anys, però treballo molt i aquesta carrera és una mica incompatible amb això de ser mare", afirmava la model, que fa set anys que té una discreta relació amb José María García Fraile, fill del periodista José María García.

Eva Longoria i Pepe Bastón

Un any i mig després de convertir-se en marit i muller, l'actriu Eva Longoria i Pepe Bastón estan esperant el seu primer fill. Als seus 42 anys, la intèrpret, que està en el seu quart mes d'embaràs i que ja s'ha deixat veure amb la seva incipient panxeta aquests dies a Miami, s'estrenarà com a mare. Per a l'executiu de Televisa, en canvi, aquest serà el seu quart fill ja que és pare de tres nens, fruit del seu matrimoni amb Natalia Esperón.

Chiara Ferragni i Fedez

Itàlia segueix el mediàtic embaràs de la seva bloguera més famosa i el cantant Fedez, que seran pares d'un nen que es dirà Leo i que naixerà d'aquí tres mesos. La parella i les seves dues famílies han passat el Nadal a Suïssa. Chiara va confirmar el seu embaràs a les xarxes socials i des d'aleshores ha anat publicant fotos del seu embaràs. El que està per saber és la data del seu enllaç, després de la demanada de mà amb què el raper italià va sorprendre la seva promesa en meitat d'un dels seus concerts a Verona.

Jessica Alba i Cash Warren

La protagonista de 'Los 4 Fantásticos' i Cash Warren es van convertir en pares per tercera vegada l'últim dia de l'any amb el naixement del seu fill Hayes. "El millor regal per rebre l'Any Nou", ha escrit l'actriu, que és mare de dues nenes: Honor, de 9 anys, i Haven, de 6.  

Kate Middelton i Guillem d'Anglaterra

Per al mes d'abril s'espera el naixement del tercer fill dels ducs de Cambridge, que es va anunciar oficialment el 4 de setembre. Serà unes setmanes abans del casament reial de Meghan Markle i Enric d'Anglaterra, que tindrà lloc el 19 de maig al castell de Windsor. Els ducs són pares del príncep Jordi, que va néixer l'estiu del 2013, i de Carlota, que al maig complirà 3 anys. En els dos casos no es va saber el sexe fins al dia del naixement, així que s'espera que tampoc se sàpiga en aquest cas.

Magdalena de Suècia i Chris O'Neil

"Chis i jo estem encantats d'anunciar que estem esperant un fill. ¡Tots quatre ens convertirem en cinc!" Amb aquest missatge Magdalena de Suècia feia públic que esperava el seu tercer fill, que naixerà el pròxim març. La princesa Magdalena, de 35 anys, i Chris O'Neil de 43 anys, són pares de dos fills: Leonore, de 3 anys, i Nicolas, de 2. 

Paulina Rubio i Gerardo Bazúa

Fa dos anys que la cantant mexicana Paulina Rubio i el seu nòvio Gerardo Bazúa es van convertir en pares del seu primer fill en comú, al qual van anomenar Eros. Era el segon de la cantant, que va tenir fa 7 anys Andrea Nicolás amb el seu exmarit Nicolás-Vallejo Nájera, 'Colate'. I el tercer per a Bazúa. Ara ella està de nou embarassada, així que es convertiran en família supernombrosa.

Khloé Kardashian I Tristan Thompson

El clan augmenta. L'estrella televisiva Khloé Kardashian per fi es va animar fa uns dies a confirmar el que ja era un secret a crits: que estava esperant el seu primer fill amb la seva parella, el jugador de bàsquet Tristan Thompson. Khloé compartia una imatge de les mans del seu noi recolzades al seu ventre juntament amb un missatge en què reconeixia que feia molt temps que esperava aquest moment i que es tractava d'un somni fet realitat. La jove està en el seu sisè mes de gestació.

Notícies relacionades

Candice Swanepoel i Hermann Nicoli

L'àngel de Victoria’s Secret, la model sud-africana Candice Swanepoel, espera el seu segon fill. Ella i el model Hermann Nicoli es van convertir en pares per primera vegada el 2016 d'un nen i ara esperen l'arribada d'un nou membre a la família. No és l'única model de Victoria’s Secret que està embarassada. Behati Prinsloo també espera el seu segon nadó amb el cantant Adam Levine.