fiança milionària

El germà de Messi paga 95.000 euros per quedar en llibertat

Matías Messi estava en arrest domiciliari des del 30 de novembre passat per portar presumptament una arma sense declarar

lmmarco31341981 matias messi en los vi edos de mendoza  twitter nov 2014171201203035

lmmarco31341981 matias messi en los vi edos de mendoza twitter nov 2014171201203035

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Matías Messi, un dels germans de Lionel Messi, ha pagat aquest dimarts una fiança milionària de dos milions de pesos (uns 95.888 euros) per poder abandonar el règim de presó domiciliària en què estava des del 30 de novembre passat després de ser acusat presumptament de portar una arma sense declarar, segons han detallat fonts judicials a l'agència oficial de notícies Télam.

"Hem demostrat que Matías no és una persona perillosa i així ho han entès tant la fiscalia com el jutge", ha dit en roda de premsa Ignacio Carbone, un dels seus advocats.

Matías Messi, de 35 anys, no podrà sortir del país i s'haurà de presentar cada 15 dies als tribunals de Rosario fins que finalitzi el cas.

Cas rocambolesc

El germà gran del jugador del Barcelona va ser hospitalitzat el 30 de novembre després d'assegurar que havia tingut un sinistre nàutic amb la llanxa que pilotava, que va quedar totalment tacada de sang.

A l'embarcació, la policia argentina hi va trobar una arma sense declarar.

Notícies relacionades

La família de Messi va emetre un comunicat en què van assegurar que l'arma no era de Matías i que va ser descoberta unes quantes hores més tard que abandonés la llanxa.

Però no era la primera vegada que Matías Messi es veia immers en un incident similar. El 3 d'octubre del 2015, ja va ser detingut per efectius de la Gendarmeria (policia de frontera), que li van decomissar una arma que no estava registrada.

Temes:

Messi Armas