ARTISTA RECUPERAT

Robbie Williams relata que va tenir por per unes "anomalies al cervell"

El cantant ha explicat les raons per les quals va haver de cancel·lar diversos concerts de la seva gira

lmmarco41244138 london  england   december 08   robbie williams sighting at 171214160316

lmmarco41244138 london england december 08 robbie williams sighting at 171214160316 / SAV

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Hi havia inquietud per saber què li passava al cantant britànic Robbie Williams, després que suspengués diversos concerts al mes de setembre "per motius de malaltia". Tres mesos després de la seva absència, l'intèrpret, de 43 anys, ha revelat al diari britànic The Sun els verdaders motius que el van portar a cancel·lar les seves actuacions. Va estar una setmana ingressat en cures intensives després que li detectessin unes "anomalies al cervell" i el que en un primer moment semblava una hemorràgia.

Notícies relacionades

"El braç esquerre es va entumir i no deixava de bavejar per un costat de boca. Tenia mal de cap i problemes per respirar", ha confessat el músic sobre els moments que va viure al backstage del seu concert del 2 de setembre a Zuric. "Em van fer anàlisi, i diversos escàners i van trobar algunes anomalies, inclòs alguna cosa al meu cervell que semblava sang. Això, òbviament, em va fer molta por, així que em van ingressar"

El músic, casat des de fa set anys amb Ayda Field i pare de dos fills, Teddy i Charlie, va volar a Los Angeles, on ha estat dos mesos recuperant-se. "Em van dir que no fes res estressant, només dormir i cuidar-me". Al febrer reprendrà les seves actuacions a Nova Zelanda i Austràlia.