LA PROTESTA DELS ALTRES 'ÀNGELS'

Models 'curvy' col·lapsen Times Square en contra de Victoria's Secret

Més d'una vintena de dones desfilen en roba interior per reivindicar la diversitat i lluitar contra els tirànics cànons de bellesa

zentauroepp41213209 gente modelos  curvy  en lencer a paralizan times square en 171206175916

zentauroepp41213209 gente modelos curvy en lencer a paralizan times square en 171206175916

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

L'obsessió de Victoria's Secret pel cos prim segueix originant una onada d'indignació a les xarxes socials. El missatge de la popular firma de llenceria segons molts és ofensiu per a una gran majoria de dones, ja que afirma que les models primes tenen "el cos perfecte".

Ara, l'enrenou a les plataformes d'interacció social ha arribat al carrer. Un nodrit grup de models curvy, conegudes com a guerrilla de llenceria, s'han concentrat a Times Square, a Nova York, per protestar contra les grans marques de cotilleria que no inclouen dones de talles grans, amb mitxelins, cel·lulitis, estries o flacciditat. 

Per això, sense pensar-s'ho dues vegades, més d'una vintena de dones amb tota mena de cossos i colors de pell han sortit als carrers en roba interior (sostenidors, bodis, bustiers, calcetes clàssiques, brasileres, culots i cotilles) per reivindicar la diversitat i lluitar contra els tirànics cànons de bellesa.

Desfilada reivindicativa

"Dones de diferents cultures, tons de pell, dones transgènere, dones de diferents edats i orientació sexual, amb la cara plena de maquillatge i algunes sense maquillar, cames encerades o sense cera, veganes i carnívores. ¡No hi ha discriminació!", ha apuntat l'organitzadora de l'acte, Khrystyana, que ha compartit imatges de la protesta al carrer.

Aquest grup de dones "pretenen demostrar que qualsevol dona es pot posar roba interior i mostrar-se tal com és. #TheRealCatwalk (La passarel·la real), com va ser anomenada a les xarxes socials, buscava que les dones que se senten malament amb els seus cossos al veure el xou de Victoria's Secret trobessin altres referents i abracessin la diversitat", ha assegurat aquesta model de talles grans.

Notícies relacionades

"Sí, feia fred; sí, era aterridor, però la nostra càlida energia ens va fer avançar i mostrar-nos en un aparador inoblidable. Volem que totes les dones se sentin enfortides, fortes, guapes. Cap mitjà de comunicació t'ha de dictar quins són els teus defectes i com has de canviar”, ha escrit Khrystyana a la xarxa social.

"La positivitat corporal per a mi significa plena inclusivitat; no es tracta només de dones curvilínies, sinó de cada dona: petita, atrevida, transgènere, dones en cadires de rodes, tots els tons de pell, en forma, primes, amb pigues, dones amb diverses discapacitats, TOTES mereixen sentir-se boniques", diu.

Temes:

Moda Dones Models