TAPADA DE CAP A PEUS

Agatha Ruiz de la Prada firma el divorci amb burca

"L'únic que jo volia era que ell no tornés a veure'm mai més", assegura la dissenyadora

fcasals41138043 gente  revista  hola   agatha  ruiz de la prada  foto france171130183716

fcasals41138043 gente revista hola agatha ruiz de la prada foto france171130183716 / FRANCESC CASALS

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agatha Ruiz de la Prada s'ha posat un burca per firmar el divorci de Pedro J. Ramírez. "Com que des del mateix moment en què em va dir que es volia separar, ja no el vaig voler veure mai més, vaig portar un burca que m'havien portat de l'Afganistan. Només se'm veien els ulls", ha explicat la dissenyadora a ¡Hola! "Vaig firmar el meu divorci amb un burca perquè no vull que el meu ex em torni a veure", diu el titular d'aquesta revista, en què apareix en dues imatges, en una, tapada fins als peus, i en una altra, fins al maluc.

La guanyadora del Premio Nacional de Diseño de Moda ha assegurat que l'únic que volia era que el seu ex no tornés a veure-la. "Encara que ja sabia que no estaríem a la mateixa sala, perquè el divorci es firmava en sales separades, em vaig vestir així per si ens arribàvem a trobar en algun moment. M'era igual que la gent em pogués reconèixer o no. L'únic que jo volia era que ell no tornés a veure'm mai més", ha argumentat.

La sorprenent imatge de l'empresària no ha passat desapercebuda a les xarxes socials ni a la televisió, com al programa Zapeando de La Sexta, que han fet broma sobre el burca que va portar. "Probablement aquest deu ser el model més normalet", ha comentat Miki Nadal en aquell espai. 

Tres dècades junts

Després de 30 anys de relació i gairebé un de matrimoni, el periodista donava per liquidada la unió afectiva amb Agatha Ruiz de la Prada. El motiu no era altre que l'aparició d'una dona, Cruz Sánchez de Lara, de qui s'havia enamorat bojament. 

Per a la dissenyadora va ser un cop molt dur, ja que feia dos dies que la parella havia participat amb els seus fills -Tristán i Cósima- en un reportatge a casa seva per a Vogue. "Com em podia esperar que em digués que es volia separar si ens acabàvem de casar feia tres mesos", va revelar. A més, va dir que se sentia "traïda" i que no volia saber res del periodista, encara que va reconèixer que "Pedro J. s'ha portat bé, perquè tot el que em va prometre m'ho ha donat".

No obstant, uns mesos després d'anunciar el divorci, Ruiz de la Prada va confessar: "He tornat a néixer. Ballo, canto… faig coses que no havia fet abans. He començat amb les xarxes socials…". A més, va explicar que el seu canvi ha sigut no només mental, sinó també físic: "Vaig perdre deu quilos en una setmana, encara que en vaig arribar a perdre divuit, però ja n'he guanyat tres". Sobre la possibilitat de tornar a enamorar-se, comentava que ara el que li ve de gust "és tenir nets, no nòvios". 

Notícies relacionades

Al mes d'octubre, la creadora va declarar a Efe que el seu objectiu primordial és "promoure" la seva fundació, un repte que l'"emociona", amb què ha recuperat la "il·lusió" i en què no descarta "reconvertir" algunes de les seves botigues en petits museus, encara que sense modificar la seva estructura empresarial.

"Des que em vaig divorciar vaig seguir treballant igual, al mateix ritme, però mentalment no estava al cent per cent i vaig abandonar de forma inconscient la fundació, a la qual sempre hi havia dedicat molt temps", va explicar.