NOU ESCÀNDOL

Sylvester Stallone, acusat d'abusar sexualment d'una menor

L'actor hauria forçat una noia de 16 anys a tenir relacions amb ell i amb el seu guardaespatlles, Mike De Luca

undefined26928286 actor sylvester stallone and model jennifer flavin with daug171117110123

undefined26928286 actor sylvester stallone and model jennifer flavin with daug171117110123 / U261421

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Harvey WeinsteinKevin SpaceyTom Sizemore i ara Rocky Balboa en persona. Ni Sylvester Stallone se salva de l'onada d'acusacions contra assetjament i abús sexual a Hollywoodassetjament i abús sexual. Aquesta vegada és el portal britànic Daily Mail qui revela que, el 1986, una adolescent de 16 anys va acusar l'actor d'agressió sexual durant el rodatge a Las Vegas de la coneguda pel·lícula Yo, el Halcón.

Trobada forçada

La noia, que ha decidit mantenir el seu anonimat, va denunciar llavors a la policia que va ser "intimidada" per mantenir relacions sexuals amb l'actor italoamericà, que llavors tenia 40 anys, i el seu guardaespatlles, Mike De Luca. El testimoni que recull l'informe policial subratlla que la trobada va tenir lloc a l'hotel Las Vegas Hilton, on la noia, menor d'edat, s'allotjava amb la seva família. En la seva declaració, la víctima afirma haver-se sentit "molt incòmoda" amb la trobada, sobretot amb la participació inesperada de De Luca, però que en aquell moment li semblava que "no tenia elecció".

Segons el document aportat pel tabloide britànicDe Luca va forçar la noia a mantenir sexe oral amb ell abans de penetrar-la, i després s'hi va afegir Stallone. Després d'aquest episodi, la víctima va assegurar que el protagonista de pel·lícules com Acorralat Rocky la va amenaçar violentament perquè no expliqués a ningú el que havia passat, ja que els dos agressors estaven casats en aquell moment. I així va ser perquè no es van presentar càrrecs contra cap dels dos homes perquè la víctima va assegurar sentir-se "humiliada, espantada i avergonyida". 

"Història ridícula"

Notícies relacionades

De Luca va morir el 2013 per trets de la policia de Califòrnia durant un incident de trànsit. Stallone, per la seva part, ha negat totes les acusacions a través del seu representant, que ha qualificat aquesta història de "ridícula" i "categòricament falsa". "Ningú sabia res sobre aquesta història fins que ha aparegut publicada ara. El senyor Stallone no va ser mai contactat per les autoritats respecte a aquest assumpte. Simplement no va passar", ha afirmat la portaveu de l'actor, que té 71 anys, està casat i té tres filles. 

Per la seva part, el Departament de Policia de Las Vegas ha assenyalat que els registres de què disposen no són prou antics per confirmar l'autenticitat del document del Daily Mail. Però, algunes fonts policials han assegurat que el format del document publicat és "consistent" amb els "procediments habituals" del cos.