NOUS AIRES A BRUSSEL·LES

Puigdemont desterra el serrell

L'expresident alimenta els mems a les xarxes després d'aparèixer amb una nova imatge en la presentació d'un llibre sobre l'exili

zentauroepp40943930 bruselas carles puigdemont y marta rovira se reunen en 171115162048

zentauroepp40943930 bruselas  carles  puigdemont  y  marta rovira se reunen en  171115162048
zentauroepp40956207 memes  sobre  el  peinado  de  carles  puigdemont171115170411
zentauroepp40956221 memes  sobre  el  peinado  de  carles  puigdemont171115170432
zentauroepp40956208 memes  sobre  el  peinado  de  carles  puigdemont171115170527

/

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca

Sembla que a Bèlgica Carles Puigdemont no només ha canviat d'aires, també ha canviat de look. Les últimes imatges de l'expresident a Brussel·les, en la presentació d'un llibre sobre l'exili i amb motiu de la seva reunió amb Marta Rovira (ERC), no han passat desapercebudes per a ningú, ja que s'ha desfet del seu característic serrell, un símbol rebel a què ens havia acostumat ja des dels seus temps com a alcalde de Girona.

Per molts tenia una certa similitud amb els Beatles, per altres amb Harry Potter i més d'un l'havia comparat amb Tintín. El cert és que el seu llarg serrell, tan elogiat com odiat, li donava personalitat, una certa imatge d'intel·lectual despistat que fins i tot havia inspirat tendències de perruqueria aquesta temporada. 

Soraya i Évole

De fet, el serrell és un referent de moda, i fins i tot Soraya Sáenz de Santamaría, que curiosament es va ficar en la pell de Puigdemont arran de l'aplicació del 155, s'hi ha rendit i el porta una mica esvalotat.  Amb un aspecte molt diferent, Jordi Évole també s'ha sumat a aquest corrent estètic, ja que en les seves últimes aparicions ha optat per un megaserrell en versió salvatge.

Equip avantguardista

Ara, amb el seu look acabat d'estrenar, Puigdemont s'ha vist obligat a ser infidel a la seva perruquera de tota la vida de Girona i s'ha deixat assessorar per un avantguardista equip d'estilistes belgues. Amb un criteri més fresc i tranquil li han renovat el look per afrontar una nova etapa.

Els perruquers belgues li han aconsellat dir adeu al seu col·legial i irreverent serrell, que fins avui s'havia convertit en gairebé l'ADN de la figura del candidat del PDECat per al 21-D.

Ara, amb la melena retallada i inclinada cap a una banda, Puigdemont apareix més formal, amb una imatge menys trencadora i reivindicativa, una mica més calmada.

Notícies relacionades

Segurament aquest new look de Puigdemont ocasionarà més feina al departament de perruqueria de Polònia, ja que Quico Novell, que interpreta l'expresident al programa de TV-3, s'haurà de desprendre del seu característic serrell que s'ha fet viral.

Aquest dràstic canvi d'imatge de Puigdemont amb la seva estrenada clenxa al costat, ha provocat una allau de comentaris i mems a les xarxes.