TURISTA PER PEQUÍN

Melania passeja sense el seu marit i sense els seus talons per la Gran Muralla

La primera dama també ha visitat els ossos panda del zoo de la capital xinesa

zentauroepp40886024 u s  first lady melania trump walks along the mutianyu great171110181316

zentauroepp40886024 u s first lady melania trump walks along the mutianyu great171110181316 / Ng Han Guan

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sense el seu marit i sense els seus inseparables talons, Melania Trump ha passejat aquest divendres per la Gran Muralla. Per a l'ocasió, ha triat un sobri look en negre i camel amb jersei de coll cigne, faldilla llapis, abric i ballarines nude, un calçat molt apropiat per anar còmoda durant més de mitja hora de caminada.

Durant el seu pas pel tram de Mutianyu, un dels més turístics de la zona, la dona de Trump es va traslladar en funicular i va ser rebuda pel director de la zona, Zhang Yukun. Més tard, va caminar acompanyada per un grup de funcionaris xinesos. "Això és molt bonic. És meravellós", va dir Melania durant el camí per la talaia.

Parella d'ossos panda

Després de la marxa del seu marit al Vietnam, la primera dama nord-americana va visitar aquest divendres a primera hora el zoològic de la capital xinesa, on un grup de col·legials la va rebre cantant i movent banderes de la Xina i els EUA, mentre ella somreia i acompanyava picant de mans. Més tard, va anar a veure dos graciosos ossos panda, Meng'er i Gu Gu.

Notícies relacionades

Tal com ha anunciat Donald Trump aquest divendres al seu compte de Twitter, després de la seva ruta de turisme per Pequín, Melania marxarà aquest mateix divendres cap a Alaska, on es reunirà amb un grup de tropes nord-americanes.

Després del seu viatge al Vietnam, Donald Trump té previst estar uns dies a les Filipines, on donarà per acabada la seva gira asiàtica.