Miss Amazones guanya el "millor cul" del Brasil

La guanyadora va aprofitar la corona per criticar el president, Michel Temer, per la seva política ambiental

Els millors culs del Brasil van disputar el títol de Miss Bumbum. / EFE VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els millors culs del Brasil es van disputar dilluns a la nit el títol de Miss Bumbum, un reconeixement que en aquesta edició va recaure en mans de la representant de l’estat de l’Amazones, que va desfilar amb una bandera amb el lema Fora Temer, en al·lusió al president del país, Michel Temer, a qui va retreure la seva gasiva política mediambiental. És la segona vegada en set dies que un concurs de bellesa es converteix en una arma reivindicativa. Les candidates a Miss Perú van aprofitar el certamen per denunciar els feminicidis diaris que es registren al país andí.

A São Paulo, un total de 14 participants es van passejar per un petit escenari per mostrar al jurat els seus atributs, enmig d’algunes crítiques al certamen per l’explotació de la imatge de «dona objecte».

Notícies relacionades

Algunes de les dones van desfilar pràcticament despullades i van exhibir el cul davant dels flaixos de les càmeres i de l’atenta mirada del públic que es va concentrar en una discoteca de Vila Madalena, un dels barris més animats de São Paulo.

DEFENSA INDÍGENA / La guanyadora en aquesta edició va ser Rosie Oliveira, representant de l’Amazones, que va fer públiques les seves crítiques al president del Brasil per la política ambiental portada a terme pel Govern. Vestida amb el vestit típic d’algunes tribus indígenes, Oliveira va pujar a la llotja amb una bandera del Brasil i el missatge de Fora Temer. «Jo represento l’Amazones i vull demostrar que no soc només un culet bonic. Vull demostrar que a al Brasil hi ha moltes coses, com la nostra Amazònia, que és preciosa i és el millor que tenim al Brasil», va dir Oliveira, en declaracions als mitjans.