L'EQUIP DELS 'BALDWINETS' S'AMPLIA

Alec Baldwin i Hilaria Thomás esperen el seu quart fill

La professora de ioga mallorquina ha compartit la notícia al seu compte d'Instagram

zentauroepp40789321 new york  ny   november 02  hilaria baldwin and husband  act171106194327

zentauroepp40789321 new york ny november 02 hilaria baldwin and husband act171106194327 / Michael loccisano

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alec Baldwin i la seva dona, Hilaria, esperen el seu quart fill, segons ha anunciat la professora de ioga al seu compte d'Instagram. "Els nostres baldwinets tindran un nou company d'equip aquesta primavera", ha escrit Hilaria Thomás al costat d'una fotografia en què apareix reclinada a terra al costat dels seus tres fillets: Carmen, de 4 anys; Rafael, de 2, i Leo, d'1, el seu marit i el seu gos.

Notícies relacionades

La mallorquina, que és llicenciada en Dansa i Història de l'Art, també ha anunciat que dissabte revelarà si el fill que espera és nen o nena en un nou post. També ha assegurat que farà "un pastís especial" als seus fills per a explicar-los-ho. "Estem tan emocionats", acaba el missatge que té ja més de 16.000 m'agrada.

L'intèrpret, de 59 anys, ha compartit al seu perfil d'Instagram la imatge publicada per la seva dona i, al costat seu ha escrit: "Ja hi torenm a ser". Pocs mesos després de néixer el seu últim fill, Leo, l'intèrpret, que també és pare d'Ireland Baldwin, fruit del seu matrimoni amb l'actriu Kim Basinger, va assegurar a 'People' que tenia moltes ganes de seguir ampliant la família. "Estimo la meva dona més que a res. Estimo la nostra família, mai a la vida havia sigut tan feliç", va concloure.