A YOUTUBE

Demi Lovato s'obre en canal

La cantant relata els episodis més durs de la seva vida en un documental

 

  / REUTERS / DAVID MCNEW

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Acaba d’estrenar-se el documental sobre Demi Lovato, i l’actriu, cantant i compositora és tot menys complaent. A la cinta, titulada 'Simply complicated' (Simplement complicada), l’artista relata a Youtube els episodis més durs de la seva vida, com l’addicció a les drogues, el diagnòstic de bipolaritat i els problemes amb la bulímia. La novetat és que contra aquesta última encara no ha guanyat la batalla «No soc un exemple respecte a la meva recuperació i els problemes d’alimentació, però segueixo lluitant. I vull que això es valori», afirma. «El menjar és el meu gran repte», reconeix, i afegeix: «Em fa vergonya mirar enrere i veure qui vaig ser».

No és la primera vegada que la intèrpret de 'Cry baby' parla dels seus problemes amb les drogues, una addicció que va començar als 17 anys, quan es va convertir en estrella de Disney. «El meu pare va ser un addicte i un alcohòlic, i suposo que vaig voler saber què és el que va trobar ell en les drogues i l’alcohol», manifesta Lovato, que va ingressar per primera vegada en una clínica de desintoxicació als 18 anys.

L’amor de la seva vida

Entre les persones que la van ajudar cita el cantant Nick Jonas, que va estar al seu costat durant la curta relació que va mantenir amb el seu germà Joe. El documental també inclou els testimonis del seu representant, Phil McIntyre, i de la seva mare, Dianna de la Garza.

Notícies relacionades

Un dels episodis més sensibles fa referència a Wilmer Valderrama, amb qui va mantenir una relació de sis anys. Segons les seves paraules, mai ha estimat ningú com l’actor nord-americà d’origen colombià i veneçolà. Malgrat les crisis que van viure junts com a parella, Lovato afirma que la seva ruptura va ser cordial, ja que tots dos van decidir que estaven molt millor com a amics. «La flama mai es va apagar», assegura en referència a la relació que manté avui amb l’intèrpret de 'That ‘70s Show'.

La cinta també reflecteix l’orientació sexual de l’actriu i compositora, que diu que no fa diferències al  lligar, ja sigui amb nois o noies. «Estic oberta a connectar amb humans, ja sigui amb homes o dones. No faig distincions», conclou.