NOVA ENTREGA

La llista negra del casament de Belén Esteban

Paz Padilla es va mostrar "dolguda" perquè la col·laboradora no l'ha convidat al seu casament amb Miguel Marcos

lmmarco38673282 bel n esteban con su novio miguel marcos a su llegada a un j171017134623

lmmarco38673282 bel n esteban con su novio miguel marcos a su llegada a un j171017134623 / GDG

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Encara no hi ha data per al segon casament de Belén Esteban, però ja se’n parla. En aquesta nova entrega per capítols, ara resulta que una de les presentadores de Sálvame, Paz Padilla, està trista i dolguda perquè la núvia no l’ha convidat a l’enllaç amb Miguel Marcos, un conductor d’ambulàncies de 28 anys, 12 menys que ella. Dilluns, mig Espanya va veure com Padilla, de natural bromista i xerraire, se li dibuixava una ganyota a la cara i al realitzador li costava enfocar-li un somriure quan intervenia Belén. 

    

I és que fa uns dies, parlant de la sortida de Kiko Matamoros del programa, Jorge Javier Vázquez li va preguntar a Belén si convidaria el ja excol·laborador al seu casament amb Miguel i ella va deixar clar que no, i sense venir a tomb, va rematar: «I a Paz Padilla, tampoc». La princesa del pueblo va afegir: «A un casament s’hi ha de convidar la teva gent, els que estimes. Jo vull convidar els meus i punt. No l’estimo, però li tinc afecte», va matisar. Sembla que en aquest enllaç hi ha una llista negra.

VUIT ANYS TREBALLANT JUNTES

«Aquestes coses em fan mal –li va retreure Padilla a Belén dilluns al plató–. Fa vuit anys que treballo aquí amb tu, de veritat que procuro guanyar-me l’amistat de tots, que no és fàcil. Però, quan dic que us estimo, és veritat». La presentadora gaditana, per cert, es va casar l’estiu passat en una festa molt discreta celebrada a la platja a la qual tan sols va invitar del programa el director David Valldeperas.

    

«Hi ha molts tipus d’estima: hi ha l’amor incondicional a una mare, a un fill... i jo, a les persones amb qui treballo els desitjo que siguin felices i estiguin bé, i tu saps que m’he preocupat quan has estat malament. Si demà vens explicant-me que tens un problema, jo no dubtaré a donar-te un cop de mà, t’ho juro per la meva mare», va afegir entre aplaudiments del públic.

        

L’ex de Jesulín de Ubrique va contestar: «Tampoc passa res, a mi em pregunten i responc. A més, crec que a tu tampoc t’importa no venir. No m’estic mofant. Jo t’admiro quan et sento, tampoc vull que et sentis malament i, si et sap greu, ho sento, però em van fer una pregunta i havia de ser sincera. Ho vaig fer perquè em va sortir, no et vaig a mentir». 

    

ALTRES DESCARTATS

El que està clar és que hi haurà casament. Esteban ha guanyat el judici que va interposar al seu exrepresentant Toño Sanchís. La seva filla, Andrea, ja és major d’edat, i la seva relació amb Miguel va vent en popa, de manera que sembla que hi haurà intercanvi d’anells.

Notícies relacionades

        

Altres no convidats són el col·laborador Antonio Tejado i Aurelio Manzano, aquest últim molt bon amic del seu exmarit, Fran Álvarez, amb qui Belén es va casar l’estiu del 2008. Un enllaç i després desenllaç que va anar explicant als platós i les revistes.