viatge a Manila

Steven Seagal i el president de les Filipines, units contra la droga

L'actor visita Rodrigo Duterte mentre busca localitzacions per a la seva nova pel·lícula

mdedios40518861 president rodrigo duterte with visiting american actor steve171013155143

mdedios40518861 president rodrigo duterte with visiting american actor steve171013155143 / HANDOUT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Steven Seagal, famós pels seus innombrables papers d'acció al cine, ha viatjat a  les Filipines per reunir-se amb el seu president, Rodrigo Duterte, a qui ha demanat consell sobre la lluita contra les drogues, tema sobre el qual prepara una nova pel·lícula.

Duterte és conegut amb el sobrenom de 'The Punisher' per la seva tolerància zero de la delinqüència i les drogues durant els 22 anys que era alcalde de la ciutat meridional de Davao.

A més, des que va assumir el càrrec de president, el juny del 2016, Duterte ha estat involucrat en una mortífera guerra contra les drogues al país, enmig d'un escrutini sense precedents de la conducta policial en la brutal repressió que va provocar milers de morts a les Filipines.

Drogues il·legals i altres crims

Notícies relacionades

Seagal, de 65 anys, ha viatjat a Manila per buscar localitzacions per a la seva pròxima pel·lícula, que se centrarà en "drogues il·legals i altres crims".

Durant l'animada conversa de l'actor i el president (tenint en compte les imatges difoses pel canal governamental RTVM), Duterte li va comentar a Seagal que "les pel·lícules són un reflex de la vida" i va reiterar "la seva ferma postura contra les drogues il·legals perquè esclavitzen la gent a una forma de química sintètica".