A HOUSTON (TEXAS)

Una dona se sotmet a nou operacions per assemblar-se a Melania Trump

Claudia Sierra, de 42 anys i mare de dos fills, ja s'ha gastat 50.000 dòlars en rinoplàstia, empelts, implants mamaris, liposuccions i 'glutis brasilers'

claudiasierramelaniatrump

claudiasierramelaniatrump

1
Es llegeix en minuts
Efe / Austin (Texas)

Una dona de Houston (Texas, Estats Units) s'ha sotmès a nou operacions de cirurgia plàstica amb un cost superior als 50.000 dòlars (42.260 euros) per assemblar-se a la primera dama nord-americana, Melania Trump, convertida en icona de la moda des de la seva arribada a la Casa Blanca.

Una rinoplàstia, empelts de greix a les temples i galtes, implants mamaris i una liposucció a les cuixes i a l'esquena van ser alguns dels retocs que va sol·licitar al seu cirurgià estètic la dona, Claudia Sierra, de 42 anys.

A més, es va sotmetre a una blefaroplàstia, o aixecament de parpelles, una abdominoplàstia i un aixecament de glutis conegut com a 'glutis brasilers', una tendència a l'alça en aquest país.

Furor per l'aixecament de glutis

De fet, d'acord amb la Societat Nord-americana de Cirurgians Plàstics dels Estats Units, el 2015 hi va haver 14.700 operacions quirúrgiques per augmentar els glutis mitjançant la injecció de greix, que suposa un augment del 28% comparat amb el 2014.

Aquesta dona, mare de dos fills i supervivent de càncer de mama, va decidir modificar el seu cos després que en una cita un home li digués que semblava "molt més gran" del que hi deia al seu carnet de conduir, segons va explicar Sierra a la cadena local KTRK, una filial de l'ABC.

Vull sentir-me com la primera dama que sé que soc per dins", va dir Sierra abans d'entrar al quiròfan, segons un comunicat de premsa del cirurgià plàstic que la va operar, Franklin Rose.

Imatge de poder i força

Per a aquesta dona, Melania no és únicament bella sinó que "il·lustra poder i força", motius pels quals es va decidir a sotmetre's a aquestes operacions.

Notícies relacionades

El doctor Rose es va mostrar "molt satisfet" amb el resultat, segons el mateix document, i va assenyalar que no el sorprèn la creixent demanda de les dones nord-americanes per assemblar-se a Melania.

Els resultats de l'operació i la seva aparença actual es van poder veure en l'última edició d''Inside Edition', un programa d'entreteniment i d'estil de vida de la cadena de televisió CBS.