CIUTADANA IL·LUSTRE

Madonna ja és lisboeta

La cantant nord-americana rep un permís exprés de residència

lmmarco39919696 file   in this sept  15  2016 file photo  madonna poses for 171005171227

lmmarco39919696 file in this sept 15 2016 file photo madonna poses for 171005171227 / Kirsty Wigglesworth

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Madonna ja és una lisboeta més. Segons el diari 'Correio da Manhã', la cantant nord-americana ha obtingut aquesta setmana un permís exprés de residència per la seva condició de celebritat i per ajudar a projectar el nom de Portugal arreu del món. Fins ara havia tingut visat com a turista. 

Farta de l'atmosfera que es respira als EUA amb Donald Trump i seguint els passos del seu fill David, d'11 anys, que vol ser futbolista i està al planter del Benfica, Madonna, de 59 anys, es va traslladar a Lisboa a l'estiu, acompanyada dels seus fills petits.

Madonna va arribar a Lisboa abans de l'estiu per buscar casa i escola als seus fills. Després de visitar diferents palaus a la capital portuguesa i als seus voltants, es va decantar per un a la serra de Sintra, el palau del Rellotge, pel qual va pagar 7 milions d'euros. No obstant, la diva ha de remodelar aquesta propietat i, de moment, la família viu en una 'suite' de l'hotel de luxe Pestana Palace, a Lisboa.

Notícies relacionades

Els seus quatre fills, Mercy James, David, Stelle i Estere, adoptats a Malawi, ja han començat les classes al Liceu Francès i si hem de jutjar per les fotos que la diva del pop publica a Instagram, està encantada a la capital portuguesa. Al seu Instagram ha penjat fotos dels seus fills muntant a cavall per les platges i actuacions de fado al barri d'Alfama i la Moreria. "Pura inspiració", ha escrit.

Per obtenir el visat de residència no habitual es necessita comprar una vivenda d'un mínim d'un mig milió d'euros i esperar les tramitacions pertinents, que duren al voltant d'un any. En el cas de Madonna tot ha anat més ràpid, una qüestió no ha estat exempta de polèmica.