PER SISÈ ANY CONSECUTIU

Sofía Vergara segueix sent l'actriu més ben pagada de la tele dels EUA

'Forbes' calcula que la intèrpret colombiana va guanyar 43,5 milions l'any passat, pel seu paper a la sèrie 'Modern family', així com pel rodatge d'anuncis i aparicions en esdeveniments

Sofía Vergara segueix sent l'actriu més ben pagada de la tele dels EUA

MIKE BLAKE (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Efe / Nova York

L'actriu colombiana Sofía Vergara encapçala, per sisè any consecutiu, l'envejable llista de les actrius de televisió més ben pagades als Estats Units, després d'haver guanyat 41,5 milions de dòlars l'any passat, segons la revista 'Forbes'Forbes.

Una quarta part d'aquests ingressos, que l'any anterior van ser de 43,5 milions, van provenir de la seva participació en la popular sèrie 'Modern family', on dona vida a Gloria Delgado-Pritchett, i més de la meitat dels diners, dels anuncis que l'actriu fa per a diverses marques, de pel·lícules així com d'aparicions en esdeveniments.

D'acord amb la revista, l'estrella colombiana i model està centrada ara en els seus acords de negocis, com els perfums que produeix amb l'empresa Avon, la línia de mobles per a Rooms To Go o la màquina de cafè amb la companyia SharkNinja.

Medalla de plata i bronze

A bastanta distància de la colombiana, el segon lloc és per a Kaley Coco, de 'The big bang theory', amb 26 milions de dòlars, seguida per Ellen Pompeo de 'Grey's Anatomy', i Mindy Kaling de 'The mindy project', amb 13 milions cadascuna, i Mariska Hargitay, de 'Law and order', amb 12,5 milions de dòlars.

Una altra actriu que figura en aquesta famosa llista és Priyanka Chopra, de la sèrie 'Quantico', amb 10 milions de dòlars d'ingressos l'any passat, segons 'Forbes'.

Notícies relacionades

A més, la revista indica que els ingressos de les 10 actrius més ben pagades van totalitzar 156,5 milions de dòlars.

Aquí, l'article complet de 'Forbes'.