cantant compromès

Miguel Poveda apadrina una subhasta solidària contra el càncer

Els fons que es recaptin aniran destinats a l'equip d'investigació de l'Hospital Clínic de Barcelona

La peça per la qual es licita és un retrat dels artistes que van participar en la gala benèfica 'Música per a la investigació'

zentauroepp40277738 miguel poveda re ne a una decena de artistas en una subasta 170925132122

zentauroepp40277738 miguel poveda re ne a una decena de artistas en una subasta 170925132122
zentauroepp40277758 miguel poveda re ne a una decena de artistas en una subasta 170925132135
zentauroepp40277757 miguel poveda re ne a una decena de artistas en una subasta 170925132201

/

1
Es llegeix en minuts

El cantant Miguel Poveda ha decidit subhastar el cartell retrat de la 'Gala Miguel Poveda & Amics - Música per a la investigació' firmat per ell i la resta de personalitats de la música que van participar en aquell concert especial. Com a record d'aquell esdeveniment, que es va celebrar al juliol al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, el pintor d'Algesires Víctor Jerez va retratar en un llenç els artistes que van participar en l'acte. Aquella gala benèfica va reunir sobre l'escenari Miguel Poveda i altres artistes, com Manuel Carrasco, Ana Belén, Niña Pastori, Pedro Guerra, Vanesa Martín, Eva Yerbabuena, Ara Malikian, Antonio 'El Pipa' i María Terremoto. Cada un d'ells va firmar aquella obra d'art que ara s'està subhastant a Catawiki.

L'objectiu d'aquesta subhasta és recaptar fons per recolzar la investigació contra el càncer. D'aquesta manera i igual que els fons obtinguts en la celebració d'aquella gala, tot el que es recapti amb aquesta subhasta anirà destinat a l'equip d'investigació contra el càncer que dirigeix el doctor Pere Gascón a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Notícies relacionades

"La resposta del públic a aquell concert va ser meravellosa. Gràcies a ells vam poder col·laborar en una tasca tan important com la del doctor Gascón en la seva feina d'investigació contra una malaltia tan terrible com el càncer. Encara queda molt per fer i per això hi volem col·laborar una vegada més. Amb aquesta subhasta esperem que la resposta de la societat sigui igual de gran i que puguem recaptar el màxim de fons possibles per avançar en la lluita contra aquesta malaltia", assenyala Miguel Poveda.

La subhasta, ja activa al portal Catawiki, s'acaba diumenge que ve, 1 d'octubre, a les 20 h.