Els Clooney acullen un refugiat iraquià

La parella ofereix sostre a aquest home a la residència que tenen a Augusta, Kentucky

lainz39920811 venice  italy   02 09 2017   us film director george clooney170907121039

lainz39920811 venice italy 02 09 2017 us film director george clooney170907121039 / ETTORE FERRARI

1
Es llegeix en minuts

George Clooney i la seva dona Amal han acollit en una de les seves cases un refugiat iraquià pertanyent als yaziditesuna minoria religiosa que ha patit una sagnant persecució per part del grup terrorista Estat Islàmic (EI).

El famós matrimoni ha ofert una vivenda a aquest home a la residència que tenen a Augusta, Kentucky. El refugiat "anava en un autobús cap a Mossul i l'EI va disparar als dos conductors i va dir: 'Al que vulgui anar a la universitat, li dispararem", ha revelat l'actor.

Estudiant a la Universitat de Chicago

Va sobreviure i va arribar als Estats Units. Va passar tot els controls i, una vegada fet, va ser com: 'Escolta, et recolzarem. ¿Vols aconseguir una educació? ¿Vols que la teva vida avanci? Això és una cosa que podem fer", va afegir. El protagonista d''¡Ave, César!', ha dit a més que el refugiat estudia ara a la Universitat de Chicago.

Notícies relacionades

La defensa dels refugiats no és una cosa nova per a Amal Clooney, ja que entre altres casos, ha protegit els interessos i drets de les dones yazidites que van ser víctimes de l'EI.

La parella és coneguda per les seves tasques humanitàries en diferents camps, especialment a través de Clooney Foundation for Justice que va crear el matrimoni el 2016.