NOVA RESIDÈNCIA

Madonna no és una turista, és una lisboeta

La cantant vol estar amb el seu fill David Banda, que ha entrat a l'acadèmia de futbol del Benfica

lmmarco39261987 us pop star madonna  l  rests her head on the shoulder of he170831192957

lmmarco39261987 us pop star madonna l rests her head on the shoulder of he170831192957 / AMOS GUMULIRA

1
Es llegeix en minuts

La cantant nord-americana Madonna s’ha instal·lat en un hotel de Lisboa, mentre espera poder mudar-se a la casa que s’ha comprat a Sintra. L’artista nord-americana vol estar a prop del seu fill David Banda, d’11 anys, que vol ser futbolista i es prepara a l’acadèmia de l’equip de futbol del Benfica.

«Madonna ja no és una turista, és una lisboeta», assegura la revista setmanal 'Visao', reproduint fotos publicades al compte d’Instagram de l’estrella, que a l’agost va celebrar el seu 59è aniversari a Itàlia, fetes durant diverses visites a Portugal en els últims mesos, una d’ella al camp de futbol del Benfica.

Notícies relacionades

Segons la premsa local, la cantant hauria comprat recentment una casa a la històrica localitat de Sintra, a 30 quilòmetres al nord-oest de Lisboa. L’edifici, del segle XIX, classificat d’interès públic, havia sigut posat a la venda per 7,5 milions d’euros i la seva renovació podria durar uns sis mesos, segons 'Visao'.

El diari 'Correio da Manha' assegura que David Banda, un dels quatre fills adoptats per Madonna a Malawi, s’acaba d’incorporar al centre de formació del Benfica a Seixal, a la perifèria sud de la capital portuguesa. Després d’haver passat una prova a la primavera, el noi «forma part de les categories joves del club», i viurà a l’acadèmia fins que comencin les classes al Liceu francès de Lisboa.