AMB TOT EL CLAN A EIVISSA

Isabel Pantoja posa com Lady Di

La 'tonadillera' protagonitza l'exclusiva de l'estiu a la revista 'Hola!'

lmmarco39865889 gente 30 08 2017 foto de las portadas del hola y hello sobre170830145346

lmmarco39865889 gente 30 08 2017 foto de las portadas del hola y hello sobre170830145346

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco / Barcelona

Feia dies que no sabíem res d’ella fins que, ves per on, arriba la revista '¡Hola!' i ens ven la imatge de l’estiu patri: Isabel Pantoja en banyador en aigües eivissenques amb tot el clan. És clar que no és una foto qualsevol. És la 'tonadillera', als seus 61 anys, relaxada a la coberta d’una embarcació llogada mentre observa els seus. I sense les seves ulleres de sol. La imatge recorda, i molt, la d’aquella melancòlica Diana de Gal·les amb un banyador blau a la coberta d’un superiot de luxe, quan navegava amb el seu nòvio l’egipci Dodi Al-Fayed, pocs dies abans de la seva mort a París, ara fa just 20 anys. Aquella altra exclusiva va ocupar llavors tota la portada de la revista 'Hello!'. La gent que té una edat la recorda, segur.

El preu pagat situa aquestes fotos en el 'top ten' dels reportatges pactats aquesta temporada. Haurien costat entre 40.000 i 50.000 euros, i es convertertirien, així, en les més cares d’aquest estiu. Almenys és el que suposen els experts del 'Sálvame'.

La mare de totes les revistes del cor informa que aquest estiu està sent «molt especial» per a Isabel Pantoja perquè pot tornar a disfrutar d’unes «somiades vacances» amb els seus fills i nets. Ho fa en el seu primer estiu després de sortir del centre penitenciari per a dones d’Alcalá de Guadaira, on va complir pena de presó durant 16 mesos per malversació de fons.

La 'tonadillera' ha intentat refer la seva vida laboral amb un nou disc, així que, a l’espera de dates per a la seva gira amb orquestra, aquest agost ha tirat la casa per la finestra i ha tornat al lucratiu negoci de les exclusives periodístiques. 

UNA IMPRESSIONANT VIL·LA 

El clan al complet ha disfrutat a Eivissa d’una impressionant vil·la amb vistes al mar, una embarcació i un cotxe d’alta gamma. «Tot és poc per a les primeres vacances de la família després d’aquests moments tan durs», assegura '¡Hola!'. El cas és que la cantant, sense gales a la vista, ha deixat uns dies el seu retir de la seva finca Cantora, on a principis d’agost va celebrar el seu aniversari.

Segons explica també la revista 'Semana', la família ha ocupat una casa a la zona de Cala Tarida de 400 metres quadrats construïda sobre un terreny de 39.000 metres quadrats i valorada en 2.700.000 euros. Abans de rebre la família Pantoja, la vivenda estava en venda. El seu lloguer diari estaria al voltant dels 5.000 euros. El lloguer del iot li hauria sortit per uns 4.000 euros diaris.

Notícies relacionades

La 'tonadillera' ha sigut un dels personatges més buscats pels paparazzis aquest agost a Eivissa, ansiosos per aconseguir unes fotos seves en banyador o compartint moments íntims amb els seus fills Kiko i Isa i les seves respectives parelles, Irene Rosales i Alejandro Albalà, així com els seus nets. Faltava el gran, Francisco, de 4 anys, el fill que va tenir Kiko amb Jessica Bueno. Per cert, tots tres van estar recentment també a Disneyland París.

Anunci a Instagram

Kiko i la seva dona, Irene Rosales, han recorregut aquesta vegada a Instagram per anunciar el sexe i el nom del fill que estan esperant. La parella ha triat la mateixa fotografia: Irene davant de Kiko i aquest abraçant-la per darrere i recolzant les seves mans en la panxa d’ella. «Serà una nena que es dirà Carlota. La meva dona i jo estem superfeliços i volíem compartir-ho amb vosaltres», ha escrit Kiko. «Quina notícia tan bonica, saber que una altra princesa està en camí i que el papi estarà molt ben envoltat de dones. Hem triat el nom de Carlota i saber que tot està perfecte em fa immensament feliç», ha escrit ella. La criatura naixerà a principis del 2018.